Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rūtos Ščiogolevaitės šeimos dramą galėjo sukelti ginčai dėl skiepų

Penktadienį nuaidėjus žiniai apie Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio byrančius santykius, tiek socialiniuose tinkluose, tiek tarp poros draugų pasipylė diskusijos apie tai, kas gi galėjo nulemti šešerius metus trukusios santuokos krizę. Gali būti, kad viena pagrindinių ginčų priežasčių – nesutarimai dėl skiepų.
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

15min susisiekus su R.Ščiogolevaite, ji komentuoti situacijos nesutiko ir teigė, kad jau ne vienerius metus laikosi pozicijos apie asmeninį gyvenimą nekalbėti.

Taip pat tylos siena atsiribojo ir Rolandas Damijonaitis. Tiesa, tik ne feisbuko sienoje.

Kaltina pakeitus požiūrį į skiepus?

R.Damijonaitis – itin aktyvus socialinių tinklų vartotojas, apie savo savijautą ir santykius ne kartą skelbęs feisbuke. Vis dėlto viena dažniausių temų R.Damijonaičio socialiniuose tinkluose – skiepai ir jų neva daroma žala vaikams.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis

Dar anksčiau į vyro keliamas diskusijas aktyviai įsitraukdavo ir Rūta. Ji pateikdavo istorijų apie tai, kaip skiepai žmonėms neva griovė gyvenimus, skatino į šį klausimą žiūrėti atidžiau.

Balandžio mėnesį R.Damijonaičiui pasidalijus Dainiaus Kepenio tekstu apie skiepus, Rūta taip pat nepraleido progos pareikšti savo nuomonę.

„Susirgti gali ir skiepytas. Tai jis irgi gali užkrėsti kitus. Susirgti gali ir NUO skiepo (daug tokių istorijų!!!). Ir ne lengva forma“, – komentavo moteris.

„Aš manau, kad šitie skiepai didesnę žalą gali padaryt mano vaikams nei ligos, nuo kurių skiepijama“, – antrino jai R.Damijonaitis.

Tačiau vienu metu Rūta visus savo įrašus apie skiepus iš asmeninės paskyros tiesiog ištrynė. 15min šaltinių duomenimis, nesutarimai dėl vaikų skiepijimo tapo svarbia poros ginčų dalimi.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis

Bene daugiausia dėmesio šiuo metu sulaukęs R.Damijonaičio tekstas feisbuke taip pat neapeina šios temos. Reikšdamas kritiką moterims ir dalydamas joms patarimus, vyras užsimena apie nėščiąsias, kurios besilaukdamos neva baigia skiepų mokslus.

„Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į feisbuką, žiū, ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere???“ – klausia Rolandas.

Tiesa, tai ne vienintelis pavyzdys, kai R.Damijonaitis socialiniuose tinkluose buvo linkęs atvirauti apie nekokia linkme einančius santykius.

„Kiekviena save gerbianti moteris turi batelius, kurie jai spaudžia, suknelę, į kurią netelpa, lūpdažį, kuris jai netinka, ir vyrą, kuris sugadino jai gyvenimą.“

„Mano nūdienos realijos... Kaip pirštu į akį“, – tokiu komentaru tekstą padabino jis.

Į konfliktus įsitraukė ir policija

15min primena, kad, portalo žiniomis, dėl namuose kilusio konflikto R.Ščiogolevaitė kreipėsi į policiją net kelis kartus, o apie santykių krizę kalbama jau kuris laikas.

Informaciją apie nesklandumus namuose patvirtino policijos atstovai. Jų duomenimis, pirmasis iškvietimas į Vilniaus miesto rajoną gautas rugpjūčio 8-ąją. Pranešama, kad policija kviesta sutuoktiniui neįsileidus į namus. Tą pačią dieną į policiją kreiptasi dar kartą.

Vis dėlto po kelių dienų policijai skambino ir R.Ščiogolevaitės sutuoktinis Rolandas. Anot policijos atstovų, pranešta, kad vyras su dviem mažais vaikais užsidarė namuose, o žmona kartu su savo mama esą bandė laužtis į vidų.

Tyrimas nepradėtas, nes namuose smurto atvejų nebuvo užfiksuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas