Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rytis ir Laura Žvaguliai susilaukė pirmagimio: jau išrinko ir vardą

Rytis Žvagulis su žmona Laura atšventė dvigubą šventę – ne tik Kalėdas, bet ir sūnaus gimimą.
Rytis Žvagulis ir Laura Žvagulienė
Rytis Žvagulis ir Laura Žvagulienė / Virginijaus Vapsvos nuotr.

Šią žinią portalui Žmonės.lt patvirtino Ryčio tėtis Žilvinas Žvagulis.

„Esu beprotiškai laimingas, tuoj eisiu valgyt sniegą“, – kaip visada nestokodamas humoro sakė portalo Žmonės.lt sveikinimus priėmęs Ž.Žvagulis.

Ž.Žvagulis atskleidė, kad Laura ir Rytis sulaukė berniuko. Mažylį pora nusprendė pavadinti Liutauru.

„Paskambino man ir parodė anūką. Žiūrėjo į mane jis ir supratau, kad turėsiu nupirkti „Porsche“ vežimėlį, kad galėčiau per sniegą ir kalnus varyti su Liutauru“, – šypsojosi jis.

Apie vaikelį Rytis ir Laura pranešė gruodžio pradžioje. Žurnalui „Žmonės“ jie pasakojo, kad apie jį svajojo jau seniai, tačiau bandymas susilaukti vaikelio nebuvo toks paprastas.

„Norėjome anksčiau, bet Dievas davė tik dabar. Tokių dalykų nei paskubinsi, nei suplanuosi – vaikai ateina tuomet, kada turi ateiti“, – žurnalui „Žmonės“ pasakoja Laura.

Nenuostabu, kad tik sužinojusi, jog laukiasi, Laura negalėjo nusėdėti vietoje, o kartu ir patikėti, jog tai tiesa.

„Širdis suspurdėjo, tačiau nepatikėjau! Iš laimės kone pašokau ir čiupusi telefoną tą pačią akimirką paskambinau Ryčiui. Toji diena buvo paženklinta džiaugsmo ašarų“, – naujausiame žurnalo „Žmonės“ numeryje emocijomis dalijosi jau netrukus gimdyti turėjusi Laura Žvagulienė.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė

15min primena, kad 2014-ųjų rudenį į draugų vakarėlį užsukę Rytis ir Laura čia pirmą kartą netikėtai susipažino. Tiesa, iš pradžių į akį vienas kitam nekrito – tapo tiesiog draugais, tačiau po poros mėnesių viskas apsivertė. Įsiplieskė stipri meilė, kuri, žiūrint iš šalies, atrodo dar nė akimirkai nebuvo prigesusi.

2016-ųjų rugpjūtį Rytis Žvagulis nusprendė žengti itin svarbų žingsnį jųdviejų santykiuose – romantiškai pajūryje pasipiršo.

„Sužadėtuvių diena – tikriausiai viena įsimintiniausių mano gyvenime, jos tikrai niekada nepamiršiu, – šypsojosi Laura. – Su Ryčiu atostogavome Klaipėdoje. Vieną saulėtą dieną, jis man pasiūlė nuvažiuoti į Nidą. Nuėjome prie saulės laikrodžio, fotografavomės...“

Galiausiai 2018 metų vasarą Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje Rytis ir Laura apsikeitė vestuviniais žiedais.

Į šventę atvyko jaunikio mama Regvita MacDonald ir tėtis Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite, brolis Ąžuolas Žvagulis su žmona Ineta Puzaraite-Žvaguliene, šeimos bičiuliai Algirdas ir Milisandra Radzevičiai, nuotakos bičiulė Kristina Ivanova bei daugelis kitų.

Prieš ceremoniją 15min pakalbintas Žilvinas Žvagulis šmaikštavo, kad jau laukia naujos šeimos anūkų: „Turi peršokti Ąžuolą – iš Ryčio tikiuosi trijų! Aš jau pasiruošęs, apsipratinau kaip senelis su dviem (Ąžuolo vaikais – red.), tad tikiuosi, kad Rytis manęs nepaves.“

„Ir linkiu, kad gyventų laimingai“, – 15min pridūrė laimingas jaunikio Ryčio Žvagulio tėvas.

Regvita Macdonald irgi labai džiaugėsi sūnaus laime. „Vestuvės man, kaip mamai, viena didžiausių švenčių, todėl emocijos – pačios geriausios. Jauniesiems linkiu ir laimės, ir meilės, ir namų, ir vaikučių, ir visko visko“, – šypsojosi Regvita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas