Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rytis Žvagulis su žmona Laura taps tėvais: tai sužinojus, suspurdėjo širdis

Žvagulių šeima išgyvena nepaprastai gražų laikotarpį – verslininkas Rytis Žvagulis su žmona Laura laukiasi pirmagimio.
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Apie vaikelį Rytis ir Laura svajojo jau senai, tačiau bandymas susilaukti vaikelio nebuvo toks paprastas.

„Norėjome anksčiau, bet Dievas davė tik dabar. Tokių dalykų nei paskubinsi, nei suplanuosi – vaikai ateina tuomet, kada turi ateiti“, – žurnalui „Žmonės“ pasakoja Laura.

Nenuostabu, kad tik sužinojusi, jo laukiasi, Laura negalėjo nusėdėti vietoje, o tuo pačiu ir patikėti, jog tai tiesa.

„Širdis suspurdėjo, tačiau nepatikėjau! Iš laimės kone pašokau ir čiupusi telefoną tą pačią akimirką paskambinau Ryčiui. Toji diena buvo paženklinta džiaugsmo ašarų“, – naujausiame žurnalo „Žmonės“ numeryje emocijomis dalijasi jau netrukus gimdysianti Laura Žvagulienė.

15min primena, kad 2014-ųjų rudenį į draugų vakarėlį užsukę Rytis ir Laura čia pirmą kartą netikėtai susipažino. Tiesa, iš pradžių į akį vienas kitam nekrito – tapo tiesiog draugais, tačiau po poros mėnesių viskas apsivertė. Įsiplieskė stipri meilė, kuri, žiūrint iš šalies, atrodo dar nė akimirkai nebuvo prigesusi.

2016-ųjų rugpjūtį Rytis Žvagulis nusprendė žengti itin svarbų žingsnį jųdviejų santykiuose – romantiškai pajūryje pasipiršo.

„Sužadėtuvių diena – tikriausiai viena įsimintiniausių mano gyvenime, jos tikrai niekada nepamiršiu, – šypsojosi Laura. – Su Ryčiu atostogavome Klaipėdoje. Vieną saulėtą dieną, jis man pasiūlė nuvažiuoti į Nidą. Nuėjome prie saulės laikrodžio, fotografavomės...“

Virginijaus Vapsvos nuotr./Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė
Virginijaus Vapsvos nuotr./Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė

Galiausiai 2018 metų vasarą Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje Rytis ir Laura apsikeitė vestuviniais žiedais.

Į šventę atvyko jaunikio mama Regvita MacDonald ir tėtis Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite, brolis Ąžuolas Žvagulis su žmona Ineta Puzaraite-Žvaguliene, šeimos bičiuliai Algirdas ir Milisandra Radzevičiai, nuotakos bičiulė Kristina Ivanova bei daugelis kitų.

Prieš ceremoniją 15min pakalbintas Žilvinas Žvagulis šmaikštavo, kad jau laukia naujos šeimos anūkų: „Turi peršokti Ąžuolą – iš Ryčio tikiuosi trijų! Aš jau pasiruošęs, apsipratinau kaip senelis su dviem (Ąžuolo vaikais – red.), tad tikiuosi, kad Rytis manęs nepaves.“

„Ir linkiu, kad gyventų laimingai“, – 15min pridūrė laimingas jaunikio Ryčio Žvagulio tėvas.

Regvita Macdonald irgi labai džiaugėsi sūnaus laime. „Vestuvės man, kaip mamai, viena didžiausių švenčių, todėl emocijos – pačios geriausios. Jauniesiems linku ir laimės, ir meilės, ir namų, ir vaikučių, ir visko visko“, – šypsojosi Regvita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas