15 diena važiuoja! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti

S.Skambinas džiaugiasi daugiau laiko skirdamas naujai šeimai: „Karantino metu prisijaukinau namus“

Asmeninio gyvenimo detalių neviešinantis šokėjas Saulius Skambinas vis atviriau ryžtasi kalbėti apie naujai sukurtą šeimą ir vėl užplūdusius tėvystės džiaugsmus. Išgyvenęs nelengvas skyrybas, šiandien žinomas vyras jaukų namų židinį kūrena kartu su mylimąją Živile ir judviejų dukrele Mila, o karantino laikotarpis jam padovanojo ne tik naujų veiklų, bet ir daugiau laiko skiriamo šeimai.
Saulius Skambinas ir Živilė Barzdaitytė
Saulius Skambinas ir Živilė Barzdaitytė / Loretos Kondratės nuotr.

Šįjkart į kulinarinių pokalbių laidos „Virtuvės istorijos“ maisto gamybos dvikovą stojo TV laidų prodiuseris Gediminas Juodeika bei startuolio „Millo Appliances“, sukūrusio išmanų maisto ir gėrimų trintuvą, įkūrėjas Aivaras Bakanas. Abu laidos svečiai – gero maisto mylėtojai, todėl kuris iš jų gamina geriau nuspręsti teko judviejų bičiuliui, šokėjui Sauliui Skambinui.

Sostinėje, miškų apsuptyje pūpsančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ užvirė azartiška dvikova. Jaukioje, lietuviškais senovės buities atributais išpuoštoje Seklyčios salėje burtai lėmė, jog Gediminas kartu su šrilankiečiu Dilanu Dampella Gamage kepė jautienos T-Bone kepsnį su portabello grybais, o Aivaras, padedamas šefės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamino gurmanišką kavos panacottą.

Šiuos du patiekalus vertinęs šokėjas Saulius Skambinas atviravo, jog pats kulinarijoje nėra itin gabus. Jis mėgsta paprastus ir greitai pagaminamus patiekalus, kurie ne visuomet būna įprasti šokėjo mitybos racione.

„Daug gamint aš negaminu, tačiau turiu keletą mėgstamų patiekalų. Vienas jų yra bulvės, kurias itin greit galima paruošti: sutarkuoji, pagardini prieskoniais, įmuši kiaušinį, visą masę į orkaitę ir vuolia – gaunasi skanus plokštainis. Žinau, jog galbūt tai nėra sveika, bet kartu su kefyru be galo skanu.

Nesu mėgėjas eksperimentuoti virtuvėje. Jeigu užsinoriu krabų lazdelių, krevečių ar marinuotų agurkėlių, tai paprasčiausiai viską susipjaustau, sumaišau su majonezu ir su dideliu šaukštu kabliuoju žiūrėdamas filmą“, - laidoje atviravo šokėjas.

tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Laidos „Virtuvės istorijos“ akimirka

Tačiau žinomas vyras dėl galimų papildomų kilogramų nesijaudina. Net ir karantino laikotarpiu užsidarius sporto ir šokių salėms, jis randa kitokį, itin praktišką ir vyrišką būdą pasportuoti.

„Man patinka karantinas, prisijaukinau namus, atradau daug veiklų juose: kažką kuriu, kažką remontuoju, kažką statau. Daugiau laiko ir šeimai galiu skirti. Karantinas man parodė, kad nebenoriu eiti į miestą, įpratau būti namuose ir nebereikia nieko daugiau“, - pasakojo Saulius.

Gražiausių žiemos švenčių laikotarpiu sugriežtintas karantinas neišvengiamai visiems pakoregavo planus. TV laidų prodiuseris Gediminas Juodeika tikina, kad kasmet prekybos centrus užplūstanti kalėdinė karštinė nė kiek neatspindi tikrosios Šv. Kalėdų dvasios, todėl šių metų šventės, nors ir bus sutinkamos be didelio giminių susibūrimo, tačiau paskatint artumą tarp šeimos narių.

„Artėjant didžiosioms žiemos šventėms, reikia suprasti, kad šiemet jas nešvęsime taip, kaip esame įpratę. Ta panika, masinės eilės parduotuvėse atitolindavo mus vieną nuo kito. O dabar kaip tik mes esame artimesni“, - atviravo Gediminas.

Kokiomis kulinarijos pasaulio naujovėmis pasidalins laidos svečiai, kaip karantino dienas leidžia šokėjas Saulius Skambinas ir kuris – prodiuseris Gediminas ar startuolio kūrėjas Aivaras – gabesnis virtuvėje, sužinosime šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais