Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sakalo pasirodymas surinko 75 tūkst. peržiūrų: Jessica Shy tokios savo hito versijos nesitikėjo

Aklosiose „Lietuvos balso“ perklausose LNK žiūrovai ir projekto mokytojai išgirdo ypatingo balso tembro ir pavergiančios charizmos Sakalą Čumačenko. Scenoje Jessicos Shy dainos „Nieko nieko“ koverį atlikęs dainininkas kelionę projekte tęs su kita mokytoja – Gabriele Vilkickyte. Akyliausi žiūrovai atkreipė dėmesį – mokytoja Sakalui buvo itin dosni komplimentais.
Sakalas Čumačenko, Jessica Shy
Sakalas Čumačenko, Jessica Shy / LNK nuotr.

Sakalo Čumačenko pasirodymas svetainės „Youtube“ sparčiausiai populiarėjančių vaizdo įrašų sąraše sparčiai kyla. Ypatingas Sakalo koveris surinko jau 75 tūkst. peržiūrų.

Aklosiose perklausos S.Čumačenko atliko projekto mokytojos Jessicos Shy dainą „Nieko nieko“, o netikėta aranžuotė originalo atlikėją stipriai nustebino.

LNK nuotr./Sakalas Čumačenko
LNK nuotr./Sakalas Čumačenko

„Nesitikėjau išgirsti tokio savo dainos koverio. Mane taip suintrigavo, kad net išgąsdino!“ – sakė viena „Lietuvos balso“ mokytojų.

Sakalui kėdes atsuko Gabrielė Vilkickytė ir Benas Aleksandravičius. Greitai paaiškėjo, kad abu jie Sakalą jau buvo sutikę.

„Legendinis Sakalas!“ – sakė jis, pažinęs S.Čumačenko iš laikų, kai šis dainuodavo sostinės gatvėse ir vedė radijo laidą.

Pagyrų dainininkui Gabrielė negailėjo. Charizmatiškasis S.Čumačenko pavergė ir humoro jausmu, ir ypatingu tembru, ir akį kaustančia išvaizda.

„Tavo vardas skamba kaip geras brendas, bet kaip žmogus tu nesi joks brendas. Gali į save nežiūrėti pernelyg rimtai, bet padaryti tai nuoširdžiai, talentingai. Balsas, talentas, humoro jausmas, lengvumas, o pasirodo – va, ir visas Čumačenko!“ – žavėjosi Gabrielė.

LNK nuotr./Sakalas Čumačenko, Gabrielė Vilkickytė
LNK nuotr./Sakalas Čumačenko, Gabrielė Vilkickytė

Būtent ją savo mokytoja ir pasirinko Sakalas.

„Koks tu gražus! Kokie auskariukai, žiedeliai, kokia laikysena... Prie tavęs norisi pasitempti“, – „Lietuvos balso“ dalyvį gyrė G.Vilkickytė.

„Reikia kultūros įnešti“, – šelmiškai šypsojosi kelionę projekte kartu su ja tęsiantis Sakalas.

VIDEO: Sakalas Čumačenko - Nieko Nieko | Aklosios perklausos | Lietuvos Balsas S12

Kaip Sakalui Čumačenko seksis tolesniuose „Lietuvos balso“ etapuose ir kokiais talentais toliau pildysis mokytojų komandos – sekmadieniais 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas