Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

San Marine ištekėjo buvusi laidų vedėja Greta Šapkaitė: išrinktasis – 19 metų vyresnis verslininkas

Netikėta naujiena buvusios televizijos laidų vedėjos, o dabar Monake įsikūrusios ir iš viešumos pasitraukusios Gretos Šapkaitės (38) gyvenime – ji vėl ištekėjusi moteris.
Greta Šapkaitė
Greta Šapkaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie naują G.Šapkaitės santuoką praneša žurnalas „Žmonės“. Teigiama, kad naujasis Gretos sutuoktinis – nekilnojamojo turto srityje verslą kuriantis 57-erių Dmitrijus Pozarovas. Vestuves jiedu atšoko San Marine.

„Mudviejų bendravimas prasidėjo ne nuo išorinių blizgučių: ne nuo pasimatymų ir romantiškų vakarienių, ne nuo prašmatnių apdarų ir gražių automobilių, o nuo vienas kito pažinimo keistomis aplinkybėmis...

Turbūt nesu taip gerai, giliai, iš esmės, nuosekliai pažinusi kito žmogaus, kaip šiandien pažįstu savo vyrą, nors mes kartu dar taip neseniai“, – žurnalui pasakojo G.Šapkaitė.

Paklausta apie amžiaus skirtumą, Greta patikino jo nejaučianti.

15min primena, kad anksčiau Greta Šapkaitė buvo susituokusi su 16 metų už ją vyresniu verslininku Linu Valucku. Su juo susilaukė sūnaus.

2015-ųjų liepą teismas oficialiai nutraukė poros santuoką bendru sutikimu.

Kai metų pradžioje Greta viešėjo Lietuvoje, moteris davė interviu ir 15min. Tąkart pasakojo, kad jos gyvenimas dabar pučia visai kitokiais vėjais – ji augina jau šešerių sulaukusį sūnelį, gyvena Monake ir turi gausybę veiklų, į kurių verpetą vos spėja įsisukti.

„Visų pirma tai auginu sūnų. Be jo mano gyvenime yra du esminiai dalykai – tai algoritminės prekybos fondas, kurį įkūrėme Gibraltare. Iš tikrųjų mes šia veikla užsiimame jau trejus metus, bet šiemet įkūrėme fondą, nes augame ir organiškai reikėjo išsiplėsti. Taip pat dabar esu „World Bloggers Awards“ prodiuserė“, – sakė G.Šapkaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas