Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Santykių krizę išgyvenantys Rūta Ščiogolevaitė su vyru parduoda erdvų namą Vilniaus rajone

Santykių krizę išgyvenantys Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis jau kurį laiką sprendžia ir nekilnojamo turto klausimus. Sutuoktiniai pardavinėja Vilniaus rajone esantį dvibutį namą su pilna daline apdaila. Pasiūlymas skelbimų portale atsirado rugsėjo 17-ąją.
Santykių krizę išgyvenantys Rūta Ščiogolevaitė su vyru parduoda erdvų namą Vilniaus rajone
Santykių krizę išgyvenantys Rūta Ščiogolevaitė su vyru parduoda erdvų namą Vilniaus rajone / 15min ir Aruodas.lt nuotr.

Sutuoktiniai Vilniaus rajone, Riešės gyvenvietėje esantį 15 arų žemės plotą įsigijo 2018-ųjų metų kovą. Tų pačių metų liepą jie gavo leidimą statyboms, skelbia 15min.

Šiuo metu, Registrų centro duomenimis, statinys yra formuojamas, jį greičiausiai šiuo metu siekiama įregistruoti – namas yra parduodamas dar neįrengtas.

Kaip rašoma skelbimų portale Aruodas.lt, namas yra su pilna daline apdaila: elektra, pilnai išvedžiota santechnika, tinkuotomis sienomis. Grindys taip pat jau paruoštos dangos klojimui.

Aruodas.lt nuotr./Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio namo nuotrauka
Aruodas.lt nuotr./Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio namo nuotrauka

2019-aisiais metais pastatyto namo plotas sudaro 158,03 kvadratinius metrus, jam atliktas sandarumo testas, įrengtas artezinis gręžinys.

Mūrinis namas statytas iš ekologiškų molio blokelių, fasado apdaila – dekoratyvinis tinkas, o stogas – skardinis.

Namas (viena jo dalis) suplanuotas taip, kad pirmame aukštame yra svetainė su virtuve ir tambūru, taip pat įrengtas garažas. Antrame aukšte yra 14,50 kv. metrų miegamasis ir du vaikų kambariai, rūbinė, erdvus vonios kambarys.

Iki šiol Rūta ir Rolandas su vaikais gyveno taip pat nuo miesto šurmulio nutolusiame privačiame name. Vis dėlto nėra žinoma, ar šiuo metu santykių krizę išgyvenantys sutuoktiniai dabar gyvena kartu.

Aruodas.lt nuotr./Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio namo nuotrauka
Aruodas.lt nuotr./Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio namo nuotrauka

Kadangi pora laikosi pozicijos apie asmeninį gyvenimą nekalbėti viešai, taip pat nėra aišku, ar įsigiję šį namą sutuoktiniai jame planavo apsigyventi, o gal nuo pat pradžių dvibutis namas buvo skirtas pardavimui.

Vilniaus miesto rajone esantį namą sutuoktiniai šiuo metu pardavinėja už 140 tūkst. eurų. Pradinė suma siekė apie 160 tūkst. eurų. Kaip skelbia registrų duomenys, šis namas yra jungtinė sutuoktinių nuosavybė.

Į konfliktus įsitraukė ir policija

15min primena, kad, portalo žiniomis, dėl namuose kilusio konflikto R.Ščiogolevaitė kreipėsi į policiją net kelis kartus, o apie santykių krizę kalbama jau kuris laikas.

Informaciją apie nesklandumus namuose patvirtino policijos atstovai. Jų duomenimis, pirmasis iškvietimas į Vilniaus miesto rajoną gautas rugpjūčio 8-ąją. Pranešama, kad policija kviesta sutuoktiniui neįsileidus į namus. Tą pačią dieną į policiją kreiptasi dar kartą.

Vis dėlto po kelių dienų policijai skambino ir R.Ščiogolevaitės sutuoktinis Rolandas. Anot policijos atstovų, pranešta, kad vyras su dviem mažais vaikais užsidarė namuose, o žmona kartu su savo mama esą bandė laužtis į vidų.

Tyrimas nepradėtas, nes namuose smurto atvejų nebuvo užfiksuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas