Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Sasha Song nuo šiol vilniečiams siūlys paragauti krokodilienos, fazanienos, kengūrienos ir ryklienos

Kiek daugiau nei prieš tris mėnesius sostinėje duris atvėręs dainininko Sashos Song džiazo klubas ir restoranas paruošė staigmeną – naują meniu iš egzotinių patiekalų. Maža to, jaunasis verslininkas yra pasiryžęs maistą, pagal kliento pageidavimą, pristatyti tiesiai jam į namus ar net į lovą.
Sasha Song atidarė nuosavą džiazo klubą
Sasha Song atidarė nuosavą džiazo klubą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Panašu, kad balsingasis atlikėjas Sasha Song turi verslininko gyslelę. Vos per kelis mėnesius jis atrado laisvą verslo nišą – egzotinių patiekalų gamybą ir pristatė naują valgiaraštį. Apie jį papasakojo „Sasha Song“ džiazo klubo ir restorano virtuvės šefas ir garsus peilio virtuozas Andrius Lisovskis.

„Egzotinius patiekalus klientams pirmą kartą pasiūlėme per Naujųjų metų šventę. Visiems taip patiko, kad nusprendėme sudaryti naują meniu, kuriame karaliauja ne tik tradiciniai lietuvių mėgstami patiekalai, tačiau ir egzotinė virtuvė. Su tiekėjais iš užsienio jau sutarėme, kad jie reguliariai mums pristatys krokodilienos, kengūrienos, ryklienos ir fazanienos“, – pasakoja virtuvės šefas.

A. Lisovskis pastebėjo, kad žmonės pastaruoju metu vertina ne tik gardų ir kokybišką, bet ir sveiką maistą, todėl sako, jog „Sasha Song“ restorano virtuvėje niekada nenaudoja įvairių maisto priedų.

„Esame kategoriškai nusiteikę prieš gliutamatus, cheminių priedų prisotintus prieskonius. Virtuvėje naudojame tik natūralius ir per amžius patikrintus skanėstus: dilgėles, mairūną, baziliką. Jų auginimu rūpinamės patys, – sako patiekalų meistras. – Taip pat noriu pabrėžti, kad niekada neruošiame maisto iš anksto ir jo nešaldome. Visi patiekalai yra gaminami prieš pat patiekiant klientui. Ir nors jų reikia ilgiau palaukti, tačiau žmonės mieliau renkasi šviežią, o ne šildytą maistą.“

„Sasha Song“ restorano virtuvės vadovas prasitaria, kad klientams paruošė ir dar vieną naujovę – maisto pristatymą į namus. „Visai nesvarbu, ar užsimanysite dienos pietų komplekso, ar patiekalo iš krokodilienos ar fazanienos, viską galėsime pristatyti tiesiai į namus. Jei tingėsite jį pasiimti prie įėjimo durų, galėsime ir iki lovos pristatyti“, – šypteli A.Lisovskis ir priduria, jog kartu su savo komanda gali suruošti tikrą maisto puotą klientų pageidaujamoje vietoje vestuvių, krkštynų, gimtadienių ar kitų švenčių proga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos