Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitės TOP naujienose – nelegalus vakarėlis Kaune, P.Aršausko santykių drama ir naujas V.Skaisgirės mylimasis

Prabėgo dar viena savaitė, o su ja ir pagrindinės pramogų pasaulio naujienos. Šįkart pro laidos vedėjo akis nepraslydo ne vienas skandalas – tai kas įvyko?

Ir nors savaitė buvo pilna įvairiausių skaudžių ir džiugių naujienų, visgi ji skaitytojus pasitiko dviejų atlikėjų gimtadieniais – Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Egidijaus Dragūno-Selo. Nenuostabu, kad abi žvaigždės socialiniuose tinkluose sulaukė gausių sveikinimų, kuriems negailėjo ir padėkų.

Tačiau ne visiems šventė pasisekė. Štai „Movido“ klubo gerbėjai vakarėlį užkūrė net nesilaikydami jokių saugumo reikalavimų. Jaunuoliai nesikuklino demonstruodami šokių, trankios muzikos, dėl kurios kai kam galėjo pasirodyti, kad ribojimų kaip nebūta.

Į šį nelegalų susibūrimą sureagavo ir socialinių tinklų žvaigždė K.Meschino, kuri neslėpė pasipiktinimo dėl karantino taisyklių nesilaikymo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitės dėmesio centre – prisišokęs P.Gražulis, G.Gurevičiūtės pasiteisinimas ir netikėta mirtis

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitės TOP: princo Philipo laidotuvės, A.Bružo repas ir M.Stonkaus įžvalga apie „influencerius“

Visgi savaitė turėjo ir kiek linksmesnių žinių – J.Nainys pasidalijo merginų kompanija, kuri mėgavosi alumi sningant. Pasirodo, dėl susitikimo su draugais nebesvarbios net oro sąlygos.

Galvojate, kad tuo ir baigėsi visos savaitės naujienos? Tikrai ne, jei norite sužinoti, kuo praeitą savaitę pasižymėjo Paulius Aršauskas, ar kas vyko Baltarusijoje, žiūrėkite naujausią TOP naujienų laidą.

Visa savaitės TOP naujienų apžvalga – vaizdo įraše:

VIDEO: Vieni šventė, kiti pykosi: savaitės apžvalgoje – I.Stonkuvienės fiasko, P.Aršausko meilės drama ir vieniši žvaigždžių gimtadieniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas