Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šefas F.Meschino su žmona Greta sulaukė pirmagimio: suteikė dvigubą vardą

Lietuvoje gyvenantis italų šefas, „Užupio picerijoje“ šeimininkaujantis Federico Meschino ir jo žmona Greta sulaukė šeimos pagausėjimo. Porai gimė berniukas, kuriam suteikė dvigubą vardą.
Federico Meschino ir Greta Lėpaitė susilaukė pirmagimio
Federico Meschino ir Greta Lėpaitė susilaukė pirmagimio / Pauliaus Peleckio / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Džiaugsminga žinia Greta Meschino pasidalijo savo feisbuke, įkeldama nuotrauką, kurioje maža vaikelio rankytė laiko tėčio Federico pirštą.

Po nuotrauka Greta atskleidė ir kokiu vardu pavadino savo naujagimį. Tai – Santiago John Meschino.

Džiaugsmingu įrašu pora sutiko pasidalyti ir su 15min portalo skaitytojais.

15min primena, kad Federico Meschino su mylimąja Greta Lėpaite apie nėštumą paskelbė kūdikio lyties atskleidimo vakarėlyje.

Apsupti šeimos narių, rožinės ir mėlynos spalvų Federico su Greta nusprendė apie pasaulį išvysiantį mažylį pasidalinti ir su socialinių tinklų draugais. Negana to, jie sužinojo ir kas gims – tai bus berniukas.

„Gražiausias pasaulyje TRIO ir tortas!“ – savo „Instagram“ paskyroje pasidžiaugė F.Meschino.

F.Meschino ir G.Lėpaitės vestuvių ceremonijoje dalyvavo artimiausi poros bičiuliai ir šeimos nariai, tarp jų ir – Federico pusseserė, influencerė Karolina Meschino. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Greta prisipažino – su mylimuoju jie niekuomet nesvajojo apie pompastišką šventę.

„Žinojome, kad mūsų vestuvės nebus didžiulė šventė, pilna pompastikos, į kurią atvyks 100 svečių ir muzikantų... Iš tiesų, visada svajojome susituokti kokiame nors egzotiškame pasaulio kampelyje, kur būtume tik dviese, arba iškart po kuklios ceremonijos Vilniuje, išskubėti į šiltus kraštus“, – su portalu Žmonės.lt savo svajonių vestuvėmis dalijosi ji.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės

Federico Meschino ir Greta Lėpaitė susipažino prieš septynerius metus viename restorane, kuriame pašnekovė tuomet dirbo. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Greta šypsojosi – ji iki šiol dėkinga likimui, kad šis netikėtomis aplinkybėmis ją suvedė su gyvenimo meile. Jųdviejų istorija išties verta pasakos.

„Iš mažo miestelio į sostinę atvykusi studentė, dirbanti restorane, visai netikėtai sutiko savo gyvenimo meilę. Federico iš Italijos į Lietuvą buvo atvykęs tik darbui vasarą“, – romantišką ir netikėtą susitikimą prisiminė G.Lėpaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas