Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Seimo narys atvirai pasakoja apie savo seksualinę orientaciją

Skirtingi likimai, skirtingas gyvenimo būdas, skirtingas požiūris į politiką ir humorą. TV3 laida „Grįžta vyrai“ pasakos apie televizijos vyrus su žiūrovams taip patraukliu sensacijos prieskoniu.
Rokas Žilinskas
R.Žilinskas prisipažino, kad savo padėjėja V.Vinickienę įdarbino ne todėl, kad jam jos reikėjo, o todėl, kad prašė kolega. / Irmanto Gelūno nuotr.

Nors du mūsų pašnekovus vienija profesija ir bendras vardas, kasdieniame gyvenime šie vyrai yra gana skirtingi. Rokas Petkevičius nemėgsta triukšmingų vakarėlių, mėgaujasi didžiąja aistra  opera, o visą laisvalaikį dabar praleidžia iš tėvo paveldėtame dvare Širvintų rajone, Alekniškėse. Save asfalto vaiku vadinantis keturiasdešimtmetis su mama dabar priversti rūpintis dvaro sodyba ir tėvo užveistu parku.

„Turiu giminėje bajorų. Pusbrolis bajoras. Bet pasakysiu – man nei ta dvarininkystė, nei bajorystė įspūdžio nedaro“, – atvirai pasakoja TV3 žinių vedėjas.

Be to, užsimena gyvenime esąs kiek kitoks, nei toks, kokį jį įpratę matyti žinių žiūrovai.

„Širdyje labai dažnai jaučiuosi kaip studentas, o gyvenime nemėgstu nei švarkų, nei kaklaraiščių. Mėgstu ir su suplyšusiais džinsais pasivaikščioti“, – sako Rokas.

Tuo tarpu jo bendravardžio, buvusio diktoriaus, solidaus ir patikimo žurnalisto įvaizdį tarytum šluote nušlavė vienas neatsargus poelgis. Dabar jau kur kas įdomiau – su kuo Rokas Žilinskas gyvena, su kuo lenkia taurelę ir su kuo miega. Seimo nario homoseksualumas – vieša paslaptis. Šioms nesibaigiančioms spėlionėms antradienio „Grįžta vyrai“ laidoje bus padėtas taškas.

„Aš gyvenu pakankamai komfortabilų gyvenimą. Yra didelė privilegija nemeluoti artimiausiems žmonėms, o visi kiti – tai ne jų reikalas... Tik mano“, – sako Seimo narys Rokas Žilinskas.

Atviri pokalbiai apie įvaizdį, sensacijas ir žinomumo kainą laidoje „Grįžta vyrai“ – antradienį, birželio 16 dieną, 20.10 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas