Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seniau pati lenktynėse dalyvavusi N.Bunkė šįkart čia pirmąsyk atvyko su E.Eidėjumi

Šeštadienį į Palangą, čia vykstančias „Aurum 1006 km“ lenktynes, atvyko minios smalsuolių, viena jų – ir daugeliui žinoma atlikėja Natalija Bunkė. Meilės automobilių sportui neslepianti moteris teigė besistengianti čia sugrįžti kasmet, tačiau kol kas pati grįžti prie lenktyninio automobilio vairo neketina, nes čia atlieka kitą svarbią funkciją.
Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė
Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į lenktynes „Aurum 1006 km“ Natalija Bunkė grįžo su trenksmu – ne tik fotografams pozuodama nuo automobilio stogo, bet ir pirmą sykį čia atsivežusi sužadėtinį Edgarą Eidėjų.

„Kiekvienais metais atvažiuoju čia pasižiūrėti lenktynių. Na, gal esu praleidusi kokius vienus metus, bet visada stengiuosi sugrįžti“, – teigė atlikėja.

Prieš septynerius metus šiose lenktynės N.Bunkei ir pačiai teko sėsti už automobilio vairo. Čia, kaip sakė moteris, ir užgimusi meilė automobilių sportui, kuri širdy pleška iki šiol.

„Kažkada susipažinau su komanda, su ja labai susibendravau. Tada man ji pasiūlė pabandyti važiuoti pačiai, prieš tai išsilaikius licenciją.

Aišku, pabandėme, yra kam tai prilipo, yra, kas važiuoja iki šiol. Tarkim, Aistė ir dabar važiuoja „Dinamito“ komandoje. Labai palaikau, visus pažįstu, su visais esame tarsi šeima“, – sakė N.Bunkė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Žinomi veidai lenktynėse
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Žinomi veidai lenktynėse

Kol kas sugrįžti į konkurencingą lenktynių aplinką kaip dalyvė moteris neketina – ji prisipažįsta džiaugsmingai atliekanti kitą funkciją. „Pati atvažiuoju čia kaip talismanas“, – juokėsi ji.

N.Bunkė atskleidė ir tai, kad jai įdomiausia laiką leisti lenktynių „pituose“. Visgi 15min kalbinta moteris buvo pamatyta VIP zonoje, kur taip pat ją dažnai galima išvysti.

Čia ji laiką leido kartu su mylimuoju Edgaru, sūnumi Kristupu, Danieliumi Bunkumi ir Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu.

„Edgaras čia pirmą kartą, jam labai patinka. Ir su Kristupu jau spėjome viską apžiūrėti“, – teigė atlikėja.

Ji taip pat pripažino, kad kai kuriems rodosi keista likusi kompanijos dalis – tai, kad laiką ji leidžia su Danieliumi. Vis dėlto moteris nebuvo linkusi to sureišminti.

„Gal žmonėms ir keista, kad mes taip draugaujame, bet geriau visada sutarti nei pyktis“, – šypsojosi ji.

Žinomi renginio svečiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas