Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Seriale „Moterų laimė“ aktorei Godai Petkutei teko prostitutės vaidmuo

Prieš keletą metų ažiotažą visuomenėje sukėlusi byla vėl išlįs į dienos šviesą. Viena iš istorijos centre buvusių merginų sutiko papasakoti savo išgyvenimus prodiuserių kompanijos „Videometra“ scenaristams. TV3 seriale „Moterų laimė“ vienai pagrindinių veikėjų bus suteikti autentiški tikros merginos, įklampintos į prostitucijos liūną, išgyvenimai. Šis rudenį naujajame TV3 sezone pasirodysiančio serialo „Moterų laimė“ vaidmuo patikėtas kylančiai lietuvių aktorei Godai Petkutei.
Goda Petkutė
Goda Petkutė / TV3 nuotr.

Šiandien jau mažai ką stebina pasakojimai apie merginas, svajojusias apie blizgančią karjerą, o tapusias prostitutėmis, tačiau istorija, pagal kurią sukurta G.Petkutės vaidinama Eglė, yra verta išskirtinio dėmesio.

„Jeigu kalbėčiau vardais ir pavardėmis, ko gero, susilaukčiau nemalonumų – į šią istoriją, žiniasklaidoje mirgėjusią prieš kelerius metus, buvo įsipainioję garsūs Lietuvos žmonės. Tuomet buvo demaskuotas modelių agentūros veikla besidangstantis prekybos merginomis klanas. Visai jaunutės buvo viliojamos dirbti neva modeliais, o iš tiesų būdavo išvežamos į Dubajų, Londoną bei kitus pasaulio didmiesčius dirbti prostitutėmis“, – pasakoja „Videometra“ viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė.

Į prostitucijos liūną įstumtą naivią merginą vaidinančiai jaunosios kartos aktorei G.Petkutei šis vaidmuo be galo įdomus. „Mano herojė Eglė – prieštaringa asmenybė. Kol gyveno provincijoje, ji buvo atlapaširdė, naivi mergina, puoselėjo ganėtinai utopiškas svajones. O pajutusi lengvai uždirbamų pinigų skonį ji kaipmat pradeda keistis. Ir tikrai ne į gera... Šis vaidmuo man sukėlė galybę minčių ir pamąstymų“, – pasakoja Goda.

Iš Šilutės kilusi G.Petkutė patvirtina, jog merginos provincijoje yra gerokai naivesnės ir patiklesnės nei didmiesčiuose: „Merginos iš mažų miestelių neretai susikuria daugybę iliuzijų... O kaip tai kursto blizgūs žurnalų viršeliai! Apsėstos svajonių jos neretai nemato tykančios klastos...“

Autentiškos, dramatiškos ir pamokančios gyvenimo istorijos, kurias perteiks penkios talentingos aktorės – Gabija Ryškuvienė, Daiva Tamošiūnaitė, Vaida Būtytė, Goda Petkutė bei Akvilina Ubartaitė – jau šį rudenį naujajame TV3 sezone!

Naujausias lietuviškas serialas „Moterų laimė“ – naujajame TV3 sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas