Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Giminės po dvidešimties metų“ tęsinyje sugrįžo pamilti personažai

Serialas „Giminės po dvidešimties metų“ žiūrovų džiaugsmui tęsiasi – jau gruodžio 5 dieną per Lietuvos televiziją bus parodyta pirma iš aštuonių naujų serijų. Serialo tęsinys žada ne tik siužeto ir stilistikos naujienų, bet ir naujų bei po ilgo laiko sugrįžusių personažų pasirodymą.
Dalius Mertinas ir Saulius Vosylius su anūke
Dalius Mertinas ir Saulius Vosylius su anūke / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

„Visiems pranešu džiugią žinią – naujose „Giminių“ serijose sugrįžta Janina, kurią vaidina Regina Arbačiauskaitė. Taip pat po ilgos pertraukos išvysime Boleslovą vaidinantį Vytautą Tomkų, medicinos seselę įkūnijanti Asta Einikytė, – naujienomis dalijosi serialo režisierius Saulius Vosylius. – Taip pat „Giminėse“ debiutuoja naujas aktorius iš Klaipėdos – Donatas Švirėnas, vaidinsiantis jauną kontrabandininką.“

Naujosios aštuonios legendinio serialo serijos buvo pradėtos filmuoti šių metų birželį – per tris mėnesius užfiksuoti nauji personažų gyvenimo įvykiai, kuriuos žiūrovai gruodį galės pamatyti aštuoniuose naujose serijose.

„Tegu velniai tokį laimingą gyvenimą!“, – serialo tęsinyje sako Rimgaudas Karvelis, įkūnydamas savo personažą Marijaną Sigizmundą, palydėdamas akimis traukiniu sugrįžusią „ponią Janiną“ (R.Arbačiauskaitę).

Serialo kūrybinė grupė, jau antrą rudenį susirinkusi pasveikinti naujų serijų į LRT klubą, džiaugėsi nuveiktais darbais ir emocingai stebėjo naujų serijų ištraukas. Režisierius S.Vosylius ypatingai šiltai sutiko anūkų darbą prieš kameras.

„Šiandien jaučiuosi, lyg būtų Naujieji metai! – laimės neslėpė serialo prodiuseris Algirdas Žvinakevičius, dėdamas viltis, kad žiūrovai ir kritikai teigiamai įvertins rezultatą. – Tikėkimės, kad kitą pavasarį gervės vėl pas mus atskris...“

Naująsias serialo „Giminės po dvidešimt metų“ serijas žiūrovai galės stebėti nuo gruodžio 5 dienos pirmadieniais ir antradieniais 18.45 val.

Tomo Lukaio/BFL nuotr./Serialo Giminės po dvideaimt metų naujų serijų pristatymas
Tomo Lukšio/BFL nuotr./Serialo „Giminės po dvidešimt metų“ naujų serijų pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas