Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela tapo mama

Meksikiečių telenovelių aktorė Marlene Favela (42) socialiniame tinkle pranešė džiugią naujieną – jos šeimą papildė pirmagimė. Žinoma aktorė jau prieš kurį laiką sukūrė savo dukrai ir „Instagram“ paskyrą, tokiu būdu pranešdama, kad pavadins ją Bella.
Marlene Favela ir jos vyras George'as Seely
Marlene Favela ir jos vyras George'as Seely / „Instagram“ nuotr.

Džiugią žinią aktorė Marlene Favela pranešė instagrame. Ji pasidalijo nuotrauką, kurioje įamžinta akimirka, kai laiko neseniai gimusios dukros ranką.

„Nei viena gyvenimo patirtis nėra palyginama su pirmu kartu, kai tave pamačiau, užuodžiau, pajaučiau tavo šilumą savo krūtinėje, jausmui, kai tavo ranka prispaudžia manąją. Dievo palaima tave stebėti. Esi pati geriausia mūsų gyvenimo patirtis. Tu – mūsų Dievo dovana, sveika atvykusi princese“, – po nuotrauka rašė aktorė.

15min primena, Marlene Favela ir jos mylimasis, verslininkas George'o Seely prieš dvejus metus susituokė gražioje vestuvių ceremonijoje. Vyras aktorei pasipiršo birželio mėnesio pabaigoje Niujorke. Tų pačių metų rugpjūtį laimingi įsimylėjėliai surengė didžiulį vakarėlį, per kurį su draugais ir artimaisiais atšventė ne tik savo sužadėtuves, bet ir Marlene 41-tąjį metų gimtadienį.

Žiniomis apie vaikelio gimimą būsima mama pasidalijo dar besilaukdama trečią mėnesį. Mielu įrašu „Instagram“ paskyroje Marlene priminė gražias sužadėtuves ir dėkojo vyrui už nuostabią dovaną, kurios netrukus sulauks.

Apie nėštumą moteris sužinojo kelionės į Meksiką metu, kai savanoriavo viename projekte. Tačiau nėštumo teste išvydusi teigiamą rezultatą, ji nedelsdama išskubėjo pas sutuoktinį G.Seely. Dar nežinodama netikėtų naujienų, Meksikoje moteris planavo likti ilgiau nei mėnesį.

Duodama interviu ispaniškajam „People“ žurnalui M.Favela atskleidė, kad naujienos apie vaikelį ją nustebino, nes iki tol buvo praėjusios tik kelios savaitės, kai ji nustojo vartoti kontraceptikus. Vaistų vartojimą moteris sustabdė po vestuvių metinių, nes norėjo įgyvendinti vyro norą tapti tėčiu.

„Aš net nepriėmiau to rimtai, tai buvo lyg dovana nuo Dievo. Aš to nelaukiau ir netikėjau. Dabar esu laimingiausia pasaulyje“, – apie pirmus įspūdžius po žinios apie nėštumą pasakojo M.Favela.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant