Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Serialo „Man reikia meilės“ aktoriui Aidui Barkauskui gimė dukra: vardo istorija – išskirtinė

Gegužės 21-ąją serialo „Man reikia meilės“ aktoriui Aidui Barkauskui ir jo žmonai Virginijai gimė dukra, kurią pavadino Olivija.
Aidui Barkauskui gimė dukra
Aidui Barkauskui gimė dukra / Asmeninio albumo nuotr. ir LNK stopkadras

Vyras šia džiugia žinia jau pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Gyvenimas yra labai spalvotas ir nenuspėjamas. O mūsų šeimai jis šiandien tapo dar nuostabesnis, nes juo keliausime jau keturiese. Šiandien su mumis ir pasauliu pasisveikino Olivija Barkauskaitė. Sveika atvykusi, dukryte ir sesute, esam labai laimingi, kad prisijungei prie mūsų į šią nuostabią kelionę“, – džiaugsmu dalijosi A.Barkauskas.

Aidas trumpai apibūdino dabar jų šeimą supančius jausmus ir emocijas.

„Jaučiamės nuostabiai! Visa šeima labai laukėm: mes dukrytės, o brolis – sesers. Kaip vienoje garsioje spaudos konferencijoje sakė Šarūnas Jasikevičius: nieko didingiau negali būti už vaiko gimimą. Ir kai gimsta vaikas, skraidai padebesiais. Tai visi mes taip ir jaučiamės. Olivijos kelionė kartu prasideda. Pasitinkam tai su dideliu džiaugsmu ir jauduliu“, – kalbėjo Aidas.

LNK stopkadras/Aidas Barkauskas
LNK stopkadras/Aidas Barkauskas

Dar visai neseniai, 2TV kanalo laidoje „Monikos užkulisiai“ aktorius atskleidė mergytės vardo istoriją. Apie nėštumą pora sužinojo iškart po vestuvių.

„Buvome Italijoje, kalnuose, ten ir sužinojome, kad Virginija laukiasi. Tuomet ji atsisiuntė programėlę, o ten buvo parašyta, kad vaisius yra jau alyvuogės dydžio. Tai „Olive“ ir nusprendėme, kad bus Olivija. Toks ir vardas“, – atskleidė aktorius.

A.Barkauskas iš pirmosios santuokos augina sūnų Joną. Prisimindamas apie tai, kaip jam pranešė šią žinią, atskleidė, kaip vyresnėlis reagavo.

„Kai gavome pirmąsias nuotraukas, parodėme jam. Iš pradžių nebuvo labai laimingas, bet ne dėl to, kad atsiranda naujas šeimos narys, o dėl to, kad lytis tiesiog ne ta. Norėjo brolio, nes, kai yra bernai, yra komanda“, – kalbėjo serialo „Man reikia meilės“ aktorius Aidas Barkauskas.

Paskutinės serialo „Man reikia meilės“ serijos – pirmadienį-ketvirtadienį, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius