Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pasmerktų“ aktoriui R.Boravskiui – kolegų padėka: „Jis yra jautri styga mūsų kolektyve“

Trečiadienio vakarą žinomi Lietuvos aktoriai susirinko kiek neįprastoje aplinkoje – pramoginiame tire „Šaudykla“ vyko netrukus į televizijos ekranus sugrįžtančio kultinio serialo „Pasmerkti“ tęsinio „Pasmerkti IV“ pristatymo vakarėlis. Renginyje svečiai ne tik išvydo pirmąją itin laukiamo serialo seriją, bet ir galėjo išbandyti išties netradicinę pramogą – buvo surengtos šaudymo į taikinį varžybos.
Rolandas Boravskis ir Tadas Gryn
Rolandas Boravskis ir Tadas Gryn / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Serialo „Pasmerkti IV“ pristatymui tiras pasirinktas visai neatsitiktinai. Serialas ir toliau pasakos apie nusikalstamojo pasaulio užkulisius, kuriuose ginklai ir šūviai nesutarimams spręsti pasitelkiami itin dažnai.

Vakarėlyje sudalyvavo ne vienas žymus šalies aktorius. Šventėje apsilankė serialo režisierius ir neseniai vestuves iškėlęs Ramūnas Rudokas, seriale pagrindinius vaidmenis atliekantys Rolandas Boravskis, Josif Baliukevič, Emilija Latėnaitė, Tadas Gryn, Justinas Barkus, seriale debiutuojantis realybės šou „2 Barai“ nugalėtojas Kristupas Albužis ir daugelis kitų.

Renginyje su neseniai jo žmona tapusia Justina apsilankęs ketvirtojo serialo sezono režisierius R.Rudokas prisiminė ir pats vaidinęs seriale, tačiau jo personažo likimas buvo tragiškas. „Malonu visus matyti tokioje pačioje apšaudytoje šaudykloje kaip mūsų serialas. Šūvių jame daug nebus, bet visi bus taiklūs. Prieš keletą metų pačiam teko filmuotis, bet vienu taikliu šūviu mane patiesė čia esantys asmenys“, – juokėsi režisierius.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ramūnas Rudokas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ramūnas Rudokas

„Turėjau kaip feniksas atgimti kitoje rolėje ir džiaugiuosi, kad prodiuseriai ir scenaristai pasitikėjo mano bandymu kurti kriminalinę dramą. Dėkoju visiems aktoriams, kolektyvui, kuris dirba už kadro.

Dėkoju Rolandui Boravskiui, kuris vėl filmuojasi pas mus, jis yra jautri styga mūsų kolektyve, nuostabu, kad jo personažas taip gražiai ir toliau vystosi“, – kalbėjo R.Rudokas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po nelaimės gyvenimą iš naujo kuriantis aktorius R.Boravskis – apie mylimąją ir planus emigruoti

Po tragiškų išgyvenimų ir sunkios traumos aktorius bei režisierius Rolandas Boravskis seriale įkūnys Lorensą.

„Aš labai stengiuosi, visų klausiu, ar viskas gerai. Bet save labai kritikuoju, pasižiūriu ištraukas iš filmavimų ir keista. Tačiau labai šaunu, kad mane buvusi komanda prisimena – jų dėka aš iškilau“, – kadaise interviu kalbėjo aktorius.

Pasakodamas apie paskutiniame sezone sprogusiame automobilyje žūstantį Lorenso personažą, R.Boravskis tikina galintis dar labiau susitapatinti. „Aš beveik nevaidinu. Pačiam keista, lyg ir buvau visiškai susprogęs toje mašinoje, o dabar vėl gyvas. Kaip aš realiai gyvenu, taip ir mano personažas“, – kalbėjo R.Boravskis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas Boravskis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rolandas Boravskis

Renginio svečiai buvo pakviesti sudalyvauti neeilinėse varžybose, kurių užduotimi tapo šaudymas į taikinį. Susirinkusieji ne tik turėjo galimybę sudalyvauti šaudymo varžybose, bet ir išvydo vasario 5 dieną TV3 eteryje vėl pasirodysiančio serialo „Pasmerkti IV“ seriją.

Po ketverių metų pertraukos serialo „Pasmerkti“ ketvirtoji dalis ir toliau pasakos kraują kaitinančią istoriją apie nusikalstamo pasaulio užkulisius, įtakingų mafijos lyderių konfliktus ir pavojų kupiną herojų gyvenimą.

Naujojo sezono veiksmas vystysis praėjus keliems metams po kruvinųjų įvykių, kuomet Lorensas susisprogdino mašinoje, taranuodamas priešus. Lorensas išgyveno, tačiau jo gyvenimas pasikeis neatpažįstamai.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo akimirka

Ne ką mažiau intriguos ir kitų personažų gyvenimo vingiai – Neringa atsidurs ant mirties slenksčio, Kuperis užsiims slaptu nelegaliu verslu, o kruvinomis aferomis mylimiems veikėjams gąsdins nauji grėsmingi priešininkai – plėšikų Koganų šeima.

Naujajame sezone ne tik aidintys šūviai, netikėti veikėjų likimai, nenutrūkstamas veiksmas, bet ir pavojingoje aplinkoje užgimę romantiški ir tyri jausmai. Seriale vaidmenis atliks ne tik nauji nematyti veidai, bet ir toliau vaidins televizijos žiūrovų numylėtiniai Rolandas Boravskis, Josifas Baliukevičius, Tadas Gryn, Emilija Latėnaitė ir kiti žymūs aktoriai.

„Pasmerkti IV“ – jau nuo vasario 5 dienos pirmadieniais-ketvirtadieniais 21 val. per TV3.

TAIP PAT SKAITYKITE: Širdžiai neįsakysi: aktorius Ramūnas Rudokas susituokė su perpus jaunesne Justina Žeimyte

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento