Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Serialų žvaigždė Skaistė Vievesė laukiasi antros atžalos: „Šis kartas visai kitoks“

Aktorė Skaistė Vievesė, gerbėjams žinoma iš populiaraus serialo „Monikai reikia meilės“, prieš pat Kalėdas pasidalijo džiugia žinia – ji vėl laukiasi!
Skaistė Vievesė
Skaistė Vievesė / Eglės Rimšelės ir Artūro Steponavičiaus nuotr.

Antradienio rytą Skaistė savo instagramo paskyroje pranešė, kad su vyru Irmantu laukia šeimos pagausėjimo.

„Taip! Mes vėl laukiame pačio didžiausio ir gražiausio stebuklo savo gyvenime. Antrasis kartas visai kitoks! Ramus, netikėtas, magiškas ir lėtas!

Šiuo metu kuo daugiau savo laiko stengiuosi skirti mažyliui Vėjui. Jam greit bus 18 mėnesių... Nežinau, kaip jis reaguos į sesę arba brolį! Ko laukti? Kam ruoštis?

Klausinėjate, kur esu dingusi... Telefonas ir instagramas paliktas nuošaly, o mūsų šeima lėtai ir karantiniškai gyvena laukimu! Man šie metai – stebuklingi ir išskirtiniai“, – rašė S.Vievesė.

Moteris pridūrė, kad nėščia ji yra 18 savaičių. Šalia nuostabios naujienos pridėjo ir kadrą, kuriame ji užfiksuota glostanti savo pilvuką.

15min primena, kad Skaistė Anusevičiūtė su policijos pareigūnu Irmantu Vievesiu vienas kitam amžiną meilę prieiskė 2017 metais po 8-erių metų draugystės. Vėliau Skaistė pasakojo, kad tai buvo tik oficialus formalumas. Be jokios abejonės, surimtėjo požiūris vienas kito atžvilgiu bei atsirado daugiau papildomų atsakomybių.

„Mes su vyru leidžiame vienas kitam „kvėpuoti“, duodame erdvės, neribojame laisvės ir pasirinkimų, mėgstam skirtingus laisvalaikio praleidimo būdus. Tai padeda skirtinguose gyvenimo etapuose vėl ir vėl iš naujo įsimylėti vienas kitą“, – anksčiau teigė Skaistė.

2019-ųjų balandį porai gimė sūnus, kurį mylimieji pavadino Vėjumi. S.Vievesė teigė, kad sužinojus, jog laukiasi kūdikio, užplūdo visa banga permainingų jausmų, kurie lydėjo ir keitėsi nėštumo metu. Tai buvo labai džiugi akimirka, todėl nieko nelaukusi ji pranešė ir Irmantui.

15min ji pasakojo, kad nuo vaikystės svajojo būti mama, o amžius (kada tai nutiks) nebuvo svarbus: „Tokiems dalykams leidžiu vykti savaime, viskam natūraliai ateina tinkamas laikas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas