Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiemet Kauno Rotušėje kalėdinės eglės neišvysime: atskleista nauja žaliaskarės vieta

Kol vieni džiaugiasi vasaros malonumais, kauniečiai jau svarsto, kur stovės pagrindinė Kauno miesto eglė. Toks klausimas kilo nusprendus dėl rekonstrukcijos darbų uždaryti Rotušės aikštę, kurioje jau buvo įprasta išvysti šventiškai papuoštą žaliaskarę. Kauno miesto savivaldybė patikino, kad Kalėdos miesto neaplenks – jau nusprendė, kur stovės laukiamiausios metų šventės puošmena.
Kalėdų eglės įžiebimas Kaune 2023 m.
Kalėdų eglės įžiebimas Kaune 2023 m. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno miesto naujienas apžvelgiantis portalas kasvykstakaune.lt skelbia, kad miesto Kalėdų šventės planai pradėjo aiškėti, kuomet savivaldybė už daugiau nei 2 tūkstančius eurų įsigijo „natūralios Kalėdinės eglutės stovo projekto parengimo paslaugą“.

Kasvykstakaune.lt Kauno miesto savivaldybės pasiteiravo, kam šie rengiasi naudoti šį projektą ir išsiaiškino naują kalėdinės miesto eglės lokaciją.

„Šiemet Kaunas tikisi gyventojus pradžiuginti natūralia Kalėdų eglute. Pagrindinę žiemos švenčių puošmeną planuojama statyti Vienybės aikštėje. Projektas vykdomas, kad žaliaskarę būtų saugu pastatyti aikštėje, po kuria įrengta automobilių parkavimo aikštelė“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo A.Augonė.

Vienybės aikštę miesto eglės statymui savivaldybė pasirinko todėl, kad jau netrukus Rotušės aikštėje bus pradedami rekonstrukcijos darbai.

Žmonės.lt primena, kad 2023 metais Kauno Rotušės aikštėje buvo įžiebta kalėdinė eglė, dekoruota lengvumą simbolizuojančiomis angelų plunksnomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas