Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simona Milinytė dainuos dokumentiniame filme apie Michaelą Jacksoną: „Man tokia garbė“

Amerikoje gyvenanti Simona Milinytė gavo netikėtą, bet itin malonų pasiūlymą –naujame dokumentiniame filme „Mirroring Michael Jackson“, skirtame pagerbti legendinį popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną, ji pakviesta tapti viena iš atlikėjų.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Brian Lau Xian Yang nuotr.

Simona kartu su keletu kitų Amerikoje žymių dainininkų atliks popmuzikos karaliaus dainas bei nusifilmuos klipuose, kurie pasirodys filme. Visos dainos bus prodiusuojamos Alexo Alo, kuris buvo Michaelo Jacksono grupės bosistas, su legendiniu atlikėju koncertavęs daugiau net 10 metų.

Filmo prodiuseriai jau gana ilgai dirba prie šio didžiulio projekto. Šiame dokumentiniame filme bus įamžinti ištikimiausi M.Jacksono fanai, kolegos, draugai, bus rodomi išskirtiniai vaikystės, repeticijų bei gyvenimo kadrai.

„Simonna puikiai tiko mūsų projektui. Ji yra labai atsidavusi savo karjerai, be galo darbšti mergina, kuri ne tik siekia karjeros, bet ir yra aplinkos mylėtoja, gyvūnų teisių aktyvistė“, – sako filmo prodiuserė.

„Kai mirė Michaelas Jacksonas, jo fanai prarado viską. Daugybė žmonių iki dabar jaučia didžiulę tuštumą širdyse.

Mes tikime, kad yra dar daug neišpasakotų istorijų apie vienintelį tokį Michaelą Jacksoną, kurias žymūs atlikėjai turi papasakoti. „Būti juo – tai gerbti jį“ – yra mūsų šūkis“, – pridūrė prodiuserė.

Simona Milinytė prisipažino beprotiškai apsidžiaugusi gavusi tokią progą.

„Man tokia garbė! – džiūgavo Simonna. – Aš visą gyvenimą buvau didžiulė Michaelo Jacksono gerbėja. Juk jis pop karalius! Aš vis dar negaliu patikėti, kad man buvo pasiūlyta būti būtent filmo apie šį dainininką dalimi! Būti tokio projekto dalimi – tikras svajonės išsipildymas! Aš augau klausydamasi jo albumų ir žiūrėdama filmus apie jį, o dabar būsiu viename iš jų! Ir net ne bet kokiame dokumentiniame, o tokiame, kurį prodiusuoja patys MJ muzikantai ir atlikėjo artimieji! Aš vis dar negaliu patikėti...“

Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė

Pasak Simonos, dokumentinis filmas jau pradėtas filmuoti. Prie projekto dirba režisierius Christopheris Broughtonas, prodiuserė Kira Madallo Sesay, žymusis bosistas Alexas Alas. Simona sako, kad didžiausi vardai žmonių, kurie irgi prisidės prie šio projekto, dar nepaskelbti. Tai prodiuseriai žada padaryti jau labai greitai. Atskleidžiama tik tai, kad viena iš projekto dalyvių bus moteris, žymi dainininkė, kuri ir yra žmogus, atradęs M.Jacksono talentą dar ankstyvoje vaikystėje.

Filmo prodiuseriai jau greitai žada pradėti ir muzikinius įrašus. Simona sako, kad tai jai bus didžiausias išbandymas. „Niekas niekada neprilygs Michaelui. Nėra atlikėjų, kurie sugebėtų jo dainas padaryti geriau nei MJ. Juk kopija niekada nebus geresnė už originalą! Tą žino visi. Todėl prilygti Michaelui net nebandysiu nei aš, nei kito filme dalyvaujantys atlikėjai.

Dainomis norime jį pagerbti. Tačiau nors ir Michaelui prilygti neįmanoma – darbas vis tiek bus didžiulis. Man tai didžiulis iššūkis“, – sako Simonna.

Simona bei likusi filmo komanda jau žino ir kitus atlikėjus, žymius aktorius, kurie prisijungs prie šio projekto.

„Filmo prodiuseriai jau filmuoja išskirtinius reportažus, fanų interviu bei įvairius klipus. Netrukus pradėsime ir muzikinius įrašus. Jau žinau ir keletą kitų labai žymių žmonių, su kuriais dirbsiu prie šio projekto. Negaliu sulaukti, kol vardai bus paskelbti. Galiu tik pasakyti, kad esu didelė gerbėja keleto žmonių, kurie bus mano kolegos šiame filme. Tai vieni žymiausių atlikėjų visame pasaulyje. Esu tikrai nepaprastai laiminga būdama tokiame projekte“, – džiaugsmu dalinasi Simonna.

Filmą tikimasi pabaigti iki Kanų festivalio. Jei nebus prodiuserinių atidėliojimų – filmas bus pristatytas jau šiais metais.

Simonna šiais metais planuoja ir keletą kartų grįžti į Lietuvą. Merginai gali tekti ir dalyvauti filmo filmavime Prancūzijoje bei filmų pristatymuose festivalyje Kanuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas