Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simona Milinytė laiko meilei nebeturi: su „Hario Poterio“ aktoriumi liko tik draugais

Prieš trejus metus internete su „Hario Poterio“ aktoriumi Devonu Murray susipažinusi Simona Milinytė dar neseniai kalbėjo apie planus kartu apsigyventi. Visgi mergina prisipažino, kad bent jau kol kas su Devonu nusprendė vienas kitam rimtai neįsipareigoti. Visą dėmesį ji dabar skiria aktorės karjerai.
Simona Milinytė ir Devonas Murray
Simona Milinytė ir Devonas Murray / Asmeninio albumo nuotr.

Simonos Milinytės gyvenimas šiuo metu – itin įtemptas. Mergina vis darbuojasi kino aikštelėje, o jau visai netrukus atsiims universiteto diplomą.

„Universiteto baigimo šventė jau gegužės 12-ąją! Atvažiuoja šeima šiai progai! Gavau jau aprangą, kepurę. Negaliu patikėti, nebegaliu sulaukti“, – 15min šypsodamasi pasakojo Simona Milinytė.

Pasak merginos, ji šiuo metu be galo laiminga – viskas, ko apsiima, jai puikiai sekasi.

„Dabar dirbu su aktoriniu, agentai siunčia mane į daug atrankų ir jau gavau kelis vaidmenis. Svajonės tikrai pildosi! Dirbi, sieki ir pavyksta“, – džiaugėsi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Visgi kol kas Simona Milinytė negali papasakoti, su kokia komanda ir kokiose kino juostose dirba – neleidžia griežta sutartis.

„Šioje sferoje negalima nieko viešinti. Filmų kompanija davė pasirašyti sutartis, dėl kurių negaliu nieko atskleisti. Todėl galėsiu kažką papasakoti tik vėliau. Vienas vaidmuo bus jau mėnesio pabaigoje, o kitas, didžiulis projektas su be galo ilgu scenarijumi, apdovanojimus pelniusiais režisieriais – rugsėjį. Tai mokausi ir labai laukiu“, – pasakojo Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Visgi kol atlikėja sukasi tarp savo veiklų, meilei laiko visai nebelieka.

Dar neseniai Airijoje gyvenantis aktorius Devonas Murray, kaip sakė Simona, buvo dėl jos pametęs galvą – vis dažniau leido su ja Los Andžele laiką, o galiausiai planavo net ir kartu su ja apsigyventi. Pora praėjusią vasarą nusifilmavo ir atlikėjos dainos klipe, kuriame dainuojama apie jųdviejų meilę per atstumą.

Tačiau nors ir Simona su Devonu toliau intensyviai bendrauja, jiedu nusprendė bent jau kol kas rimtų santykių nepradėti.

„Su Devonu viskas gerai. Tiesiog jo paprašiau ir sutarėm, kad labai nenoriu jokio spaudimo ar įsipareigojimų. Žinoma, atstumas daro savo. Bet kol kas nusprendžiau, kad man bus geriausia neįsipareigoti per daug rimtiems santykiams, laiko tam maža. Man dabar pats darbymetis, daug mokslų, darbų, todėl dažnai norisi tiesiog ramiai pabūti.

Tik nesakyčiau tikrai, kad su Devu išsiskyrėme. Nebuvo dienos, kad nebendrautumėme, viskas gerai. Mes bendravom anksčiau be didžiulių įsipareigojimų, taip ir toliau viskas vyksta“, – teigė mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray,
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray,

Socialiniuose tinkluose S.Milinytė neseniai pasidalijo nuotraukų, kuriose pozuoja su žaviu vaikinu, todėl sekėjams kilo klausimas – ar čia naujasis jos vaikinas?

„Draugų, žinoma, turiu. Šis vaikinas tikrai nuostabus. Jis aktorius, vaidina serialuose. Be galo išsilavinęs ir talentingas. Niekada nežinai, kas gali nutikti. Kol kas nesu įsipareigojusi Devonui ar kam kitam. Esu darboholikė, todėl man darbas ir mokslai visada bus prioritetas“, – 15min kalbėjo Simona Milinytė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Daugiau Simonos gyvenimo akimirkų – galerijoje:

VIDEO: Simonna - Every time you need me

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas