Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simonai Milinytei atiteko vienas pagrindinių vaidmenų naujame JAV seriale

„Man tai didžiausios svajonės išsipildymas. Visą gyvenimą svajojau filmuotis seriale – nuotaikingame, įdomiame, jaunatviškame seriale. Ir tai įvyko“, – džiaugiasi JAV gyvenanti Simona Milinytė, gavusi vieną iš pagrindinių vaidmenų naujame seriale.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Simona Milinytė

„Galiu tik pasakyti, kad svajonės tikrai pildosi. Jei ko nors labai trokšti, to sieki – viskas yra įmanoma. Visada norėjau filmuotis filmuose bei serialuose ir jau dirbu su tokiais projektais. JAV, ypač Holivude, tikrai didelė konkurencija, čia tiek talentingų ir gražių aktorių. Tačiau nenuleidau rankų, atranka po atrankos, diena po dienos gyvenau tikėdama savo svajonių išsipildymu. Ir tai įvyko – buvau atrinkta ne tik į keletą filmų, kurių filmavimai dar bus, bet ir į šį naują serialą“, – naujienomis dalijosi Simona.

„Tai komedija, serialas, panašus į „Du su puse vyro“ ar „Biurą“. Kai gavau šį vaidmenį, iš džiaugsmo ir jaudulio negaliu nei miegot, nei išsėdėt vietoje. Kaip ir minėjau, vaidinti filmuose ir serialuose yra mano didžiausia svajonė, kuri diena po dienos pildosi“, – sako Simona.

Vykstantys filmavimai patraukė ir didelių televizijos kanalų dėmesį. Serialo pirmosios serijos bus pristatomos didžiausioms televizijos kompanijoms.

Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė

„Tai dar tik pradžia, bet serialas jau patraukė filmų industrijos gigantų dėmesį. Šiame seriale vaidinu vieną iš pagrindinių vaidmenų. Kol kas daug negaliu atskleisti, bet po pristatymo televizijoms galėsiu išduoti daugiau informacijos“, – intrigavo Simona.

Ji seriale filmuojasi su žymiais aktoriais, tarp kurių yra ir 2017-aisiais „Emmy“ statulėlę gavęs aktorius Nickas Mossas, „Instagram“ žvaigždutė Jordyn Jones, australų aktorius Robas Morganas ir kiti.

„Instagram“ nuotr./Simona Milinytė ir Nickas Mossas
„Instagram“ nuotr./Simona Milinytė ir Nickas Mossas

„Turime iš viso šešis pagrindinius veikėjus, tarp kurių esu ir aš. Taip pat nemažai extra (t.y. fono) aktorių, bus nemažai kviestinių svečių, tarp kurių yra ir aktorių, sporto žvaigždžių, olimpinių žaidynių medalius laimėjusių sporto žmonių“, – detalėmis dalijasi Simona.

„Dar negaliu patikėti tuo, kas vyksta. Aš visą gyvenimą mėgau tokius serialus, žiūrėdavau juos per „Netflix“, „Hulu“ ar „Amazon“. Vasaros gale bus pirmosios serijos pristatymai įvairioms TV kompanijoms. Matysime. Nieko negaliu dar tiksliai pasakyti, bet šis serialas bus tikras naujas hitas, ypač jei po pirmos serijos pristatymų televizijos prodiuserinė kompanija užsakys daugiau sezonų. Niekada negali žinoti. Svajonės pildosi, taigi laikom sukryžiavę pirštus dėl serialo tolimesnės ateities“, – nekantravo JAV gyvenanti lietuvė.

„Viskas yra realu, nes tai nepaprastai smagi komedija apie sporto klubą, kurioje yra komiškai pateikta sporto klubo darbuotojų, trenerių, vadybininkų bei lankytojų kasdienybė“, – sakė ji.

Simona teigia, kad ši sėkmė gauti pagrindinį vaidmenį jai buvo staigmena.

„Man viskas atsitiko gan staigiai. Nuėjau į atranką, patikau režisierei ir ji man iš karto pasiūlė vaidinti seriale. Esu nepaprastai laiminga už šią galimybę. Turim nuostabią komandą, puikią filmavimo aikštelę, nuostabius rėmėjus bei gerų aktorių komandą. Ypač smagu, kad režisierė ir serialo autorė yra moteris. Mums tikrai reikia daugiau moterų filmų industrijoje. Dabar tai gan plačiai aptarinėjama tema, labai akcentuojama šių metų „Oskarų“ ceremonija, bei kad joje buvo tik viena moteris režisierė. Taip pat beveik visi jau žinome apie „Time's up“ akciją, kuri kovoja už lygybę tarp režisierių, aktorių vyrų ir moterų lygias teises bei vienodus atlyginimus. Šio serialo režisierė Alli McLaren yra neįtikėtina. Ji australė, pati yra vaidinusi ir „Disney“ seriale, parašiusi keletą scenarijų, tačiau tai jos pirmas režisuojamas projektas su „Emmy“ laimėtojais, patyrusiais aktoriais. Ji labai organizuota ir veikli. Net negaliu įsivaizduoti, kiek darbo reikia įdėti, kad viską suorganizuotum, rastum ir užsakytum filmavimo vietas, filmavimo komandą, surinktum rėmėjus bei gerų aktorių komandą. Man asmeniškai tai atrodo neįtikėtina. Bet labai džiaugiuosi už mūsų režisierę. Smagu dirbti su tokia veiklia ir gabia moterimi“ – sako Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Ji šiuo metu dirba filmavimo aikštelėse po 16–17 valandų per parą. „Terminai spaudžia. Jau birželio pabaigoje turime pristatyti pirmąją seriją TV kompanijoms, todėl tenka ilgai ir daug dirbti, viską suspėti nufilmuoti. Bet man tai patinka. Esu darboholikė, todėl ilgos filmavimų valandos man teikia džiaugsmą.“

Simona dirba iš karto prie kelių projektų – kelių filmų bei serialo.

„Gavau vaidmenis keliuose filmuose, vienas filmas, kur taip pat vaidinsiu pagrindinį vaidmenį, jau yra užsakytas net 2019 metams! Smagu, kad man veiklos bus ir vėliau, ne tik projektai, su kuriais dirbu šiuo metu“ – džiūgauja Simona.

Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė
Tyson Johnston nuotr./Simona Milinytė

„Šis serialas yra tikrai nuotaikingas ir linksmas. Turim didelių rėmėjų, patyrusių aktorių, puikią filmavimo komandą, bei mūsų režisierę Alli, kuri mane ir atrinko šiam vaidmeniui iš daugybės kitų aktorių, kurie norėjo šio vaidmens. Jei viskas seksis gerai, bus daroma ne vienas sezonas. Pirmojo sezono serijos jau yra parašytos, dabar vyksta parodomosios serijos montavimai, bus oficialios peržiūros/pristatymai televizijos kompanijoms. Tikrai esu nepaprastai laiminga šiuo vaidmeniu. Kaip ir minėjau kelis kartus, visada norėjau vaidinti seriale-komedijoje. Filmavimai nors ir ilgi, bet labai linksmi. Negaliu patikėti matydama, kiek žmonių dirba prie šio projekto. Labiausiai džiaugiuosi galėdama dirbti su moterimi režisiere bei „Emmy“ laimėtojais, žymiais JAV aktoriais“.

Jau greitu metu bus pristatyti oficialūs serialo puslapiai socialiniuose tinkluose. Kol kas neaišku, ar bus daromas vienas ar daugiau serialo sezonų, tačiau pasak Simonos, greitu metu po derybų su televizijomis turi paaiškėti daugiau detalių.

Tačiau serialas – tik pradžia. Jau kitą savaitę Simona žadėjo pasidalinti ir naujienomis apie vieną iš naujų filmų, kuriame ji vaidins. Simona užsiminė, kad tas filmas bus vienas didžiausių pasiekimų jos karjeroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas