Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 10

Skaiva Jasevičiūtė. Ar ragausite penio skonio?

Bandau įsivaizduoti – vakare po darbo vaikštau prekybos centre ir užsimanau kažkaip save palepinti maistu. Šokolado nesinori, alyvuogės ir sūris atsibodo, gal pakramsnoti ko nors penio skonio? Vis tiek jau būsiu namie viena, tai bent taip papramogausiu. Ir nusiperku penio skonio traškučių. Kad tik nepamirščiau to stebuklingo skonio.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Vargu, ar taip nutiktų realybėje, nes manau, kad aš, kaip dauguma moterų, jei jau užsimanom penio skonio, tai pasirūpinam originalu, o ne traškučiais. Bet tokie penio skonio traškučiai po Naujų metų žada pasirodyti mūsų šalies rinkoje. Nes putės skonio jau pasirodė ir sukėlė be galo daug kalbų tiek mūsų šalyje, tiek ir užsienyje.

Ne, aš nesu sena bambanti bobelė, kuri piktinasi kažkokiais traškučiais. Bet pripažinsiu, tas prekyboje pasirodęs putės skonis sukėlė jausmą, kad tai žemina moteris. Panašu, kad ne man vienai, nes pasipylė skundai, kurie baigėsi Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos sprendimu, jog rinkoje pasirodžiusių putės skonio traškučių reklama išties žemina moterį. Demonstruoja menkinantį požiūrį į moteris jas sudaiktinant iki skonio ir prekės. Įmonė buvo įpareigota nutraukti šių traškučių reklamą.

Tačiau traškučių gamintojai nenurimo, neva norėdami padaryti lygybę sugalvojo pagaminti ir vyriško penio skonio traškučius. Sakė, kad klientai labai tokių prašo ir nori. Rimtai nori? Jūs man pasakykit, kas gali norėti penio skonio traškučių?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne