Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 19

Skaiva Jasevičiūtė. Bent lapkritį nebūkite bjaurūs, geriau padarykite obuolio eksperimentą

Lapkritis man vienas beviltiškiausių mėnesių metuose. Atsiprašau visų, kurie tą mėnesį gimę – jūs puikūs žmonės, bet, manau, jei kas jums būtų leidę pasirinkti, tikrai būtumėt išsirinkę kitą gimtadienio datą. Lapkritį darosi tamsu, niūru, šalta – puiki terpė liūdnoms mintims galvoje veistis ir depresinei nuotaikai atsirasti. Todėl, jei aš turėčiau tokių galių – uždrausčiau visiems lapkritį skleisti bet kokį negatyvą. Parašei lapkričio mėnesį neigiamą komentarą internete – sėdi į kalėjimą trumpam. Apšaukei mylimą žmogų – sėdi ilgesniam laikui.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Gal dėl tos tamsos, gal dėl šalčio dauguma lapkritį tampa kažkokie piktesni. Neseniai važiavau automobiliu su drauge, jai paskambino vyras. Paskambino tiesiog pasiteirauti, kaip ji jaučiasi, kaip kelionė. Draugė atsiliepė ir apšaukė jį, kodėl jis jai trukdo vairuoti. Vyras norėjo gero, bet gavo negatyvo laviną atgal. Klausiu draugės – kodėl šauki? Juk vis tiek jau atsiliepei, gali rinktis kalbėti trumpai, bet maloniai. Draugė net pasimetė, nes pati nesuprato, kodėl į mylimo žmogaus gerumą atsiliepė lyg ragana.

Internetiniai komentatoriai, lapkritį gavę mažiau šviesos, bujoja lyg graužikai po vasaros sulindę į namus ir garažus. „Skaiva žvengia kaip arklys, mano ausys kraujuoja“, – rašo man kažkoks laido riteris. Nemalonu vienok, bet jei visi arkliai žvengtų kaip aš juokiuosi, juos galima būtų kviesti garsinti filmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas