Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 22

Skaiva Jasevičiūtė. Dėmesio, dar vienas tekstas apie Siegel!

Na, ar jau paspaudėt paskaityti? Aišku, kad paspaudėt, nes kitaip tiesiog nebegalit, ranka automatiškai tiesiasi – skaitot viską, kas tik atsiranda, o po to garsiai visur piktinatės, kad tos informacijos jau per daug.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Bijau atsidaryti šprotų skardinę, nes iš ten tikriausiai išlįs Siegel“, – rašė kažkas feisbuke. Mano draugė Agnė Kulitaitė savo „Facebook“ sienoje visiems pasiūlė įdomų penktadienio žaidimą: atsidarai savo socialinį tinklą, naršai ir jei randi žinutę ar komentarą apie Suodaičių dramą – turi išgerti taurę tauraus gėrimo. Pabandžiau patikrinti, gerai, kad ne žaisti. Nors mano soc. tinkluose dauguma draugų įrašų apie šunis, žinučių apie lietuviškąją Santą Barbarą radau šešis. Ačiū, Agne, tikiuosi, tavo žaidimo niekas nežais, nes kitaip visų lauktų sunkus rytas.

Jei esate bent kiek žinomas ir planuojate artimiausiu metu įsivelti į kokį nors skandalą, apie kurį nenorėtumėt, kad žmonės daug kalbėtų, o žiniasklaida rašytų – žinokite, dabar pats laikas. Dabar viskas, net prezidentiniai skandaliukai ir nusišnekėjimai, nublanksta dėl Suodaičių santykių aiškinimosi dramos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas