Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 31

Skaiva Jasevičiūtė. Jus sukrėtė Agnės mirtis? Tada pasakykit savo artimui, kad jį mylite

Sveikinu Jus visus su šventėmis, tikiuosi, šiais metais jos Jums buvo geros. Tiesą pasakius, jau buvau jums parašiusi tekstą apie tai, kaip mažos smulkmenos kartais sugadina šventes. Pridegusi antis, močiutė, liepianti valgyti tai, kas neskanu, girtas dėdė Jonas, kasmet vis pasakojantis tas pačias istorijas, netikėtai užpuolęs gripas, giminės su savo klausimais apie būsimas vestuves ir taip toliau. Išėjo visai neblogas ir linksmas tekstas.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Bet tada nutiko visą Lietuvą sukrėtusi Agnės Jagelavičiūtės netekties istorija. Ir visos smulkmenos tiesiog per sekundę neteko prasmės. Ir visai nesvarbu, ar buvote Agnės gerbėjas, ar jos nemėgote – tokios staigios netikėtos jaunų žmonių mirtys sukrečia visus. Keletui dienų dauguma mūsų tarsi sustingo – nuo staigaus suvokimo, kaip viskas gyvenime laikina ir trapu. Kaip vieną dieną šalia buvęs mylimas žmogus kitą dieną tampa tik prisiminimu.

Aš Agnę pažinojau daug metų. Ne, mes nebuvome geriausios draugės, mes buvome darbo ir bendros kompanijos siejamos pažįstamos, kurios gyveno savo gyvenimus, kartais susikirsdamos bendruose vakarėliuose, kuriuos kartais labai smagiai pratęsdavome mano namuose. Bet aš nemanipuliuosiu šia pažintimi rašydama šį tekstą. Internete ir taip pakanka žmonių, bandančių gauti dėmesio sau dėl šios tragedijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas