Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 04

Skaiva Jasevičiūtė. Kaip jums sekėsi gyventi be elektros?

Ši savaitė Lietuvoje tikriausiai buvo viena pikčiausių metuose. Nes po netikėtai užklupusios audros daug gyventojų mūsų šalyje patyrė nuostolius, o vėliau ir didelius nepatogumus. Keikėsi tie, kurių kelius užblokavo nuvirtę medžiai, keikėsi tie, kuriems tuos medžius reikėjo patraukti. Keikėsi tie, kurie buvo be elektros, ir tie, kuriems teko visa tai skubiai taisyti.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Aš irgi papuoliau, tarp tų besikeikiančių. Pirmadienį ryte nubudus likau ne tik be kavos, bet ir be dviejų senų obelų savo kieme, kurios abi gulėjo nulenktos prie žemės. Medelių gaila, bet visas „malonumas“ tik prasidėjo. Nuosavame name gyvenu jau apie aštuonerius metus, tačiau elektra dažniausiai dingdavo vos kelioms valandoms. Tada pabumbėdavau, pasikeikdavau ranka atsidarydama garažo vartus, kurie jau nėra nauji ir stringa, todėl paprakaituoti tenka, bet tuo viskas ir pasibaigdavo.

Todėl ir šį pirmadienį nerimo nebuvo – išvažiavau į darbą, kavos gavau degalinėje, plaukai išdžiūvo patys. Aišku, jei būčiau fifa – būtų sunkiau, nes be feno ir tiesintuvo plaukai taip gerai neatrodo, o pasidažyti be tinkamos šviesos yra sudėtinga. Bet aš ne fifa, todėl neburbėjau.

„Tuojau viską sutaisys“ – ramiai sau galvojau, bet dėl viso pikto darbe pasikroviau telefoną ir „power banką“.

Ne toks jau stiprus buvo tas vėjas ir lietus, kad čia viskas imtų ir atsijungtų, bet, panašu, taip atrodė tik man. Grįžus namo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas