Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
05 18

Skaiva Jasevičiūtė. „Kaip man tai vaikams paaiškinti?“ – ar labai jus sutraumavo ši „Eurovizija“?

Kiekvienais metais „Eurovizijos“ dainų konkursas sukelia daug komentarų ir aistrų, bet tiek dejavimo, kiek šiemet, dar nemačiau. „Išsigimė konkursas“, „Niekas dainų neberenka“, „Kaip su vaikais žiūrėti?“, „Piderovizija“, „Amen Eurovizijai“ – ir čia tik patys švelniausi komentariukai.
Skaiva Jasevičiūtė, „Eurovizija“
Skaiva Jasevičiūtė, „Eurovizija“ / Asmeninio albumo, EBU ir Vida Press nuotr.

Dar būtinai prie kiekvieno straipsnio apie „Euroviziją“ komentaruose reikia įdėti to antkapio foto, ant kurio parašytas „Eurovizijos“ pavadinimas ir šių metų „mirties“ data. Suprask – viskas, daugiau šio konkurso nebežiūrėsit. Tik, kad kitais metais vėl visi prilipsit prie ekranų ir ieškosit kuo čia pasipiktinti. Tuo net neabejoju.

Aš esu gerokai nustebusi, kokie žmonės jaučiasi sutraumuoti po šių metų renginio. Kokie visi pasipiktinę. Lyg čia būtų pirmas kartas, kai ant šio konkurso scenos pamatote kažką neįprasto. Na taip, metai bėga ir dalyviai bando visus nustebinti ne tik geru vokalu, bet čia tikrai ne pirmi metai, kai taip nutinka.

„Koks siaubas „Eurovizijoje“ raganos ir šėtonas, dabar košmarai sapnuosis, kaip atmatyt, kaip vaikams paaiškint?“ Tokį komentarą apie airių atstovę mačiau ne kartą. Na taip, atrodė ji

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas