Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 02

Skaiva Jasevičiūtė. Kaip mane kabino apgavikas

Praėjusią savaitę rašiau tekstą apie internetinius sukčius ir tai, kaip puikiai moka apsukti jus aplink pirštą. Taip pat rašiau apie tai, kaip svarbu viską tikrinti kelis kartus, nes pasimauti ant sukčių kabliuko labai lengva. Papasakosiu jums apie savo juokingą patirtį, kaip trumpam buvau susižavėjusi apgaviku.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Jau ne kartą esu rašiusi, kad nuolat sulaukiu žinučių iš nepažįstamų vyrų. Vieni tiesiog parašo „labukas“, kiti bando užmegzti pokalbį parašydami vieną ar kitą komplimentą. Nesu linkusi jiems atrašyti, nes manau, kad tokie vyrai tiesiog bando savo laimę tą pačią žinutę siųsdami kelioms dešimtims moterų. Patraukti mano dėmesį tikrai sunku, bet net aš turiu silpnų vietų. Kurias kažkas visai neblogai perprato.

Instagrame man vis bandydavo žinutę parašyti vienas vaikinas. Jis nuolat reagavo į mano įdėtas istorijas ir įrašus, siuntė savo nuotraukas. Kaip man įprasta – ignoravau jį. O tada vieną vakarą jis man parašė, kad mes turime labai daug bendro, nes jis irgi augina du šunis, kuriuos beprotiškai myli. Prisiuntė savo foto su šunimis, parašė jų vardus. Tą vakarą buvau labai geros nuotaikos, jo foto su šunimis buvo labai gražios, jis buvo labai simpatiškas, apie šunis man kalbėti patinka, plius vaikinas rašė be klaidų – todėl aš jam atrašiau. Užsimezgė šiltas pokalbis. Vyras man rodė dėmesį, o man tai patiko, nes jis tai darė tikrai puikiai. Keista buvo tik tai, kad

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas