Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: Kalėdų Seneli, ačiū už skyrybas, skiepus ir kitas Kalėdų dovanas

Mielas Kalėdų Seneli, ačiū tau už dovanas, jos pranoko mano lūkesčius. Esu labai laiminga, gavau ir šilkinę pižamą, galėsiu dabar pratintis miegoti ne nuoga ir tapti padoresne moterimi. Seniai laikas, taip sako ir dauguma mano komentatorių.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Gavau labai daug dovanų čekių, todėl dabar galų gale savo gyvenime turiu, ko laukti – kol atidarys „Akropolį“. Nes šiuo karantino metu, dažniausiai aš laukiu, kol ateis laikas miegoti, kad galų gale galėčiau prastumti eilinę tokią pačią dieną, kuri visiškai nesiskiria nuo ankstesnės. Matei filmą „Švilpiko diena“? Tai va, Seneli, mano gyvenimas dabar būtent toks.

Ačiū. Gavau skyrybų dokumentus paštu, tikriausiai čia ne nuo tavęs, bet vis tiek ačiū. Niekada netikėjau, kad man taip gali nutikti, tačiau išmokau tai priimti. Ir galiausiai su buvusiu vyru mes kalbamės daug nuoširdžiau ir šilčiau, nei būdami santuokoje. Jei gali, atsiųsk tuos dokumentus dar kelioms žinomoms moterims, nes matau, kad jie padeda.

Gavau skyrybų dokumentus paštu, tikriausiai čia ne nuo tavęs, bet vis tiek ačiū. Niekada netikėjau, kad man taip gali nutikti, tačiau išmokau tai priimti

Gavau šviečiantį ir grojantį šampano kibirą. Čia ženklas nuo tavęs, kad galiu gerti ir toliau, ir kad man tai nekenkia? Ačiū labai, nes jau buvau sunerimusi, kad karantino metu mano vartojamas alkoholis šiek tiek viršija visas nustatytas normas. Ši tavo dovana mane nuramino – plius, žinai, visiems mums dabar reikia šiek tiek atsipalaiduoti.

Gavau plius tris kilogramus svorio. Ar tikrai reikėjo man tai dovanoti? Kalėdų Seneli, juk tu žinai, kaip sunkiai aš kasdien kovoju su savo medžiagų apykaita? Žinai, kad ji sulaukus šiek tiek virš trisdešimties jau ne tokia ir greita? Kodėl man atsiuntei tuos kilogramus? Prašau, pasiimk atgal ir padovanok mano kolegei iš radijo, jai tikrai labiau reikia (nors greičiausiai jai nereikia, čia aš iš pavydo taip kalbu).

Labai ačiū už tai, kad atsiuntei tuos svarbius skiepus į Lietuvą. Kiti sako, kad čia mūsų valdžia pasirūpino, bet aš tikiu, kad savo ranką pridėjai ir tu. Tikiuosi, kad jų bus daug ir greitai. Tikiuosi, kad netrukus visi mes galėsim lengviau atsikvėpti.

Prašau tik dar padaryk ką nors, kad tos folijos kepuraitės nukristų nuo žmonių galvų, ir jų smegenys, pradėjusios lengviau kvėpuoti, nebegeneruotų tų visų kvailų komentarų internete. Padaryk taip, kad niekas nebedėtų besijuokiančių veidelių po straipsniais apie mirusius žmones.

Veidotyrininkė man dar pasakė, kad esu ragana. Tai, ką man sakė mano buvęs vyras, pasirodo, tiesa

Ačiū ir už internetinius kursus su veidotyrininke, ji išnagrinėjo mano veidą ir pasakė, kad esu stipri moteris. Pasakė, kad man tinkamas vyras turi turėti dideles ausis, didelį smakrą ir dideles akis. Dabar ieškau elfo. Žinau, kad jie neegzistuoja, bet ieškau. Tiesa, ta veidotyrininkė (ji labai faina moteris, rekomenduoju) man dar pasakė, kad esu ragana. Tai, ką man sakė mano buvęs vyras, pasirodo, tiesa. Todėl nebepykstu ant jo. Dar sakė, kad galiu visus prakeikti, todėl būkite su manim atsargesni.

Kalėdų Seneli, tavo dovanos buvo puikios, aš esu labai dėkinga. Bet ir žinau, kad jų nusipelniau. Tikrai visus metus buvau gera. Bet man dar trūksta kelių dovanėlių, gal galėtum jas atnešti per Naujuosius metus?
Mano dovanų sąrašas:

  • Ar galėtum pamažinti vyrų, kurie man rašo „tu esi labai seksOOli“ skaičių? Tuo pačiu ir tų, kurie rašo tiesiog „labukas“ arba „tu esi kekšė“. Žinok, visi man jie vienodai nepatinka. Jei negali to padaryti, tai bent jau prašau, kad jie rašytų: „JŪS esate kekšė“. Nes aš visgi jau vyresnio amžiaus moteris, o mandagumas yra labai svarbi savybė visiems.
  • Ar gali man atnešti tušinuką-magnetuką, kuris priliptų prie šaldytuvo? Man jo reikia.
  • Ar gali padaryti taip, kad žmonės, kurie skaito mano tekstus, suprastų, kad aš juokauju? Tai man labai svarbu. Ačiū.

Tavo Skaiva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas