Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 14

Skaiva Jasevičiūtė. Kodėl vyrai būna neištikimi?

Savo radijo laidose su kolegomis ne kartą esame kalbėję apie neištikimas antrąsias puses. Įdomu, tai, kad esame išsiaiškinę, jog didžiausia tikimybė tapti neištikimam/ai yra su darbo kolegomis. Dar neatsilieka sporto klubai ir artimas pažįstamų ratas. Labai gerai pamenu, kaip vienas klausytojas po mūsų laidos apie neištikimybę rašė: „Viskas, nuo rytojaus mano žmona neis į darbą, geriau daugiau dirbsiu pats, nei leisiu jai tikimybę mane išduoti.“
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Ištikimybė yra tas dalykas, kurio visada tikiesi iš savo partnerio, ir manau, kad statiškai neištikimi būna tiek vyrai, tiek moterys. Bet šį kartą aš norėčiau pakalbėti apie vyrus: man buvo labai įdomi jų logika – kodėl jie tampa neištikimi ir kaip tai teisina?

Labai gerai pamenu, kaip vienas mano pažįstamas man yra prisipažinęs, kad labai norėtų susirasti meilužę, bet to nedaro, nes bijo, kad anksčiau ar vėliau žmona sužinos, o tada – viskas baigsis skyrybomis. O skyrybų jis nenori, nes žmoną ir savo šeimą myli. Daugumai moterų toks pareiškimas skamba keistai – jei jau myli, tai kam tau kita moteris? Pas vyrus, pasirodo, viskas daug sudėtingiau.

Todėl aš savo sekėjų ir radijo stoties M-1 klausytojų paklausiau – dėl kokių priežasčių jie buvo neištikimi savo antrosioms pusėms? Atsakymų gavau tikrai daug – žmonės rašydami anonimiškai būna išties atviri. Taigi, mielos moterys, panagrinėkim, kodėl mūsų vyrai būna mums neištikimi?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas