Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 12

Skaiva Jasevičiūtė. „Noriu būti savo brolio žmona!“

Ieškodama įdomių faktų savo radijo laidos žaidimams, šią savaitę aptikau straipsnį apie prieš gerą dešimtmetį Vokietijoje vykusį teismą. Jame buvo teisiama pora – tiksliau, brolis ir sesuo, susilaukę net keturių vaikų. Du iš jų turėjo rimtų sveikatos problemų. Teismas pripažino jų santykius nusikaltimu ir skyrė bausmę.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Lytinis potraukis šeimos nariams visuomenėje laikomas iškrypimu ir vadinamas parafilija. Tačiau ne visose šalyse tokie santykiai yra baudžiami įstatymo. Yra šalių, kur artimi giminaičiai gali net susituokti ir susilaukti vaikų. Kodėl aš apie tai jums rašau? Ogi todėl, kad 2016 metais viename jau dabar nebeegzistuojančiame žurnale aš dariau interviu su būtent tokia lietuvių pora – broliu ir seserim, kurie mylėjo vienas kitą kaip vyras ir moteris. Nusprendžiau pasiteirauti, kaip pora gyvena šiandien, ir gavau leidimą jų istoriją dar kartą papasakoti jums.

Asta ir Linas (vardai pakeisti) jau abu – beveik keturiasdešimtmečiai. Dėl savo meilės vienas kitam jie gyvena ne Lietuvoje, o šalyje, kur tokie santykiai nebaudžiami. Tačiau meilė vienas kitam prasidėjo būtent Lietuvoje.

„Mes bandėm

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne