„Jei jau išeiname iš namų valgyti mieste, stengiamės rinktis normalias vietas. Kartais skanu būna, kartais ne. Bet kebabų valgyti neinu, picerijoms aš irgi ne svečias“, – pasakojo A.Pogrebnojus, dažniausiai užkąsti keliaujantis drauge su mylimąja manekene Monika Račiūnaite.
Dizainerio teigimu, „gero maisto standartų“ galima ieškoti mažuose restoranuose, kurie gyvuoja ne mažiau kaip dvejus metus. A.Pogrebnojaus mėgstamų vietų sąraše – tokios vietos kaip „Rene“, „Balzac“.
Paklaustas, koks patiekalas labiausiai įsiminė pastaruoju metu, dizaineris neilgai suko galvą, tačiau užuot pasiūlęs apsilankyti restorane, patarė keliauti į parduotuvę. „Gurmaniškoje krautuvėje netoli Salomėjos Nėries mokyklos penktadieniais atvežami nerealūs raudonieji ikrai iš Aliaskos. Jie ten labai nebrangiai kainuoja. Tai – visiškai nerealus atradimas. Pats skaniausias dalykas, kurį valgiau pastaruoju metu. Ikrus atskraidina lėktuvu, kelių dienų sūdymo, ne skardinėse. Šiuos ikrus tikrai galiu rekomenduoti gurmanams“, – gyrė A.Pogrebnojus.
Gražių jo žodžių nusipelnė sostinės Dominikonų gatvėje esanti „Užupio krautuvė“, rugsėjo pabaigoje pradėjusi tradiciją penktadieniais klientams atgabenti raudonųjų ikrų.