Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skausmas tapo nuolatiniu solistės Juditos Leitaitės palydovu

Dažnai Kalėdos bei Naujieji metai dainininkės Juditos Leitaitės namuose virsta viena didele ir labai ilga švente. Džiaugsmas dvigubas, nes būtent šiuo metu garsi solistė ruošiasi ne tik svarbiausiems metų paminėjimams, gražiausiems koncertams, bet ir mini savo gimimo dieną, teigiama LNK pranešime spaudai.
Judita Leitaitė
Judita Leitaitė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Tačiau LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ Judita prisipažino, kad atėjusi žiema sukelia ne vien gerų emocijų. Sniegas, speigas, apledėję keliai ir sudėtingos eismo sąlygos jai amžinai primins pačią didžiausią tragediją.

Šių metų pradžią, tiksliau sausio 29-ąją, drąsiai galima vadinti  naujojo J.Leitaitės gyvenimo pradžia. Nors prabėgo jau nemažai laiko, siaubingos avarijos pėdsakai atmintyje vis dar gyvi. Slidus kelias iš Vilniaus į Varėną, staiga nevaldomas tapęs automobilis ir dvidešimties metų vairavimo stažą turinti, bet nė menkiausio kelių eismo įvykio niekada nepadariusi dainininkė rėžėsi į priešpriešiais važiuojantį  vilkiką. Tik gerokai vėliau dainininkė  sužinojo: jos artimiesiems gydytojai nedalijo paguodžiančių pažadų. O jai pačiai, tegul ir su vaistais, skausmas buvo nepakeliamas ir kamavo nežinomybė.

Įsitikinimą, kad dainuoti vis dėlto gali, netikėtai užtemdė juodas nevilties debesis. Kaip ir kada ji  pradės vaikščioti? Dabar solistė nebeslepia: po siaubingos avarijos gyvenimas šimtu procentų pasikeitė. Tačiau  pasikeitusi kasdienybė – dar ne blogiausia naujiena. Greitai bus metai, kai  skausmas tapo kasdieniu J.Leitaitės palydovu.

Patogumus ir malonumus, kurie anksčiau buvo savaime suprantami, dabar Judita įvertino iš naujo. 

Nelaimę išgyvenusi solistė džiaugsis, kad ir baisioje istorijoje išmoko įžvelgti bent krislelį gerumo... „Neišgalvoti gyvenimai“ su J.Leitaite – antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas