Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skyrybų akivaizdoje – netikėtas kadras: Šventojoje kartu nufotografuoti Oksana ir Simas Jasaičiai

Nors šiuo metu Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul-Jasaitienės skyrybos narstomos po kaulelį, vis dar oficialūs sutuoktiniai dėl jųdviejų sūnaus Dominyko stengiasi grąžinti gyvenimą į buvusias vėžes. Praėjusį sekmadienį jie kartu leido Šventojoje, kur krepšininkui buvo suteikta galimybė pasidžiaugti tėviškomis akimirkomis. „Simas parodė iniciatyvą ir aš tuo labai džiaugiuosi“, – 15min sako Oksana.
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Nuotraukomis su 15min skaitytojais sutikusi pasidalyti grupės OMG narė, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė pasakojo, kad šiuo metu vis dar svečiuojasi pajūryje. O savaitgalį aplankyti sūnaus atvyko ir Panevėžyje žaidžiantis krepšininkas Simas Jasaitis.

„Simas žinojo, kad vyksime pasiilsėti prie jūros, todėl atvažiavo aplankyti sūnaus. Jis pats parodė iniciatyvą ir aš tuo labai apsidžiaugiau. Jis yra vaiko tėtis, aš niekada nedraudžiau ir nedrausiu jam matytis su sūnumi. Vaikui reikia tėčio, tad viskas dėl jo“, – 15min pakomentavo Oksana.

Ji pripažino, kad bendrauti tarpusavyje vis dar sunku, tačiau abudu stengiasi dėl vaiko sutarti kuo gražiau. Ir laikosi taisyklės – prie sūnaus neaptarinėti jokių skyrybų detalių.

Asmeninio albumo nuotr. /Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku
Asmeninio albumo nuotr. /Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku

„Mums beveik sekasi. Bendru sutarimu mūsų pokalbių tema yra vaikutis ir jo gerovė, o visa kita lieka už uždarų durų, ne namie. Stengiamės palaikyti šiltą ir gerą aurą, kad mažylis nepajustų jokių konfliktų, nemalonumų. Bet žinoma, kad sunku. Tik noriu dar kartą pabrėžti, kad visos šios nesantaikos ir viešo teismo kaltininkas yra mano vyro advokatas. Apmaudu, kad jis jam leido taip elgtis. Visgi džiaugiuosi, kad Simas uždraudė advokatui viešai aiškintis televizijos laidose ir skleisti visišką šmeižtą“, – atviravo Oksana.

Aktyvaus dalyvavimo vaiko auginime O.Pikul-Jasaitienė tikisi ir ateityje. „Labai tikiuosi, kad savo laisvadienius jis paskirs buvimui su sūnumi. Man, kaip mamai, labai svarbu, kad sūnus turėtų tėtį“, – sako Oksana.

Visgi ji pripažįsta, kad toks tėčio poelgis ją šiek tiek nustebino. „Bet kurią moterį nustebintų. Visgi mums reikalingas tėčio bendravimas“, – atvirauja Oksana.

Tad galbūt šiuo metu skyrybų dramą išgyvenantys Oksana ir Simas Jasaičiai santykiuose nededa taško? „Lai mūsų tarpusavio pokalbiai lieka tarp mūsų. Kol kas stengiamės viską kartu daryti dėl sūnaus, bet apie kažkokius mūsų sprendimus kalbėti neverta. Norime, kad sūnus nejaustų diskomforto, turėtų abu tėvelius ir džiaugtųsi gyvenimu. Tai svarbu mums abiem, tad vien tik dėl vaiko gerovės tikrai žengta daug“, – komentavo Oksana.

Visgi nei Simo Jasaičio, nei Oksanos Pikul pusę ginantys advokatai nepaneigė, kad tarp poros galimas susitaikymas. Kaip 15min sakė Oksanos Pikul-Jasaitienės advokatė Vilija Gražulytė, susitaikymas įmanomas visose proceso stadijose. „Yra atvejų, kai net po santuokos nutraukimo šalys susitaiko ir gyvena toliau“, – 15min kalbėjo O.Pikul advokatė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas