Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų dramą išgyvenantis Mantas Vygantas kreipėsi į gerbėjus: pranešė žinią

Praėjusią savaitę dainininkas Mantas Vygantas savo gerbėjams pranešė netikėtą žinią – po penkiolikos metų jis sugrįžta gyventi į Lietuvą. Tačiau tai buvo tik reikšmingų pokyčių jo gyvenime pradžia. Neilgai trukus paaiškėjo, kad atlikėjas kartu su ilgamete gyvenimo ir scenos partnere Jolanta Naruševičiūte nusprendė pasukti skirtingais keliais. Nors poros skyrybos dramatiškos, Mantas sustoti neketina – kreipėsi į savo gerbėjus su kvietimu.
Mantas Vygantas
Mantas Vygantas / Instagram nuotr.

Į Lietuvą gyventi grįžtantis Mantas Vygantas savo gerbėjus pakvietė į solo koncertus. Mantas neslepia – prieš solo pasirodymus jaučia jaudulį.

„Lai dainos skamba ne tik Jūsų širdyse.

Kviečiu susitikti Jums patogiausiam mieste! Bilietai – susisiekus su įstaigomis bei kultūros centrais. Nekantriai laukiu ir labai jaudinuosi. Naujo kelio pradžia, įsikuriant gyvenimui Lietuvoje, tad Jūsų palaikymas man yra be galo svarbus“, – feisbuke rašė M.Vygantas.

M.Vygantas koncertus surengs net 14-oje Lietuvos miestų. Turą pradės Juragiuose, o užbaigs Anykščiuose. Manto pasirodymų sulauks ir Telšiai, Kaunas, Šeduva, Kybartai bei daugelis kitų miestų.

Lai dainos skamba ne tik Jūsų širdyse ❤️ Kviečiu susitikti Jums patogiausiam mieste ! Bilietai susisiekus su įstaigomis...

Posted by Mantas Vygantas on 2024 m. spalio 8 d., antradienis

Žmonės.lt primena, kad žinia apie M.Vyganto ir J.Naruševičiūtės skyrybas gerbėjus pasiekė it žaibas iš giedro dangaus. Kalbos apie iširusius santykius internete pasklido tik po žinios, kad Mantas po 15 metų emigracijos grįžta gyventi į Lietuvą.

Tuomet dueto koncertų laukę gerbėjai ėmė klausinėti, ar dar sulauks anksčiau suplanuotų jų pasirodymų. Atsakydama į šiuos klausimus Jolanta paskelbė, kad Panevėžyje spalio 4-ąją su Mantu į sceną žengs paskutinį kartą.

Taip ir buvo. Spalio 4-ąją Panevėžio restorane „Čičinskas“ įvyko paskutinis bendras J.Naruševičiūtės ir M.Vyganto pasirodymas. Į paskutinį poros koncertą suplūdo gerbėjai, o pati Jolanta neslėpė, jog šis pasirodymas jai buvo emociškai labai sudėtingas.

Nuaidėjus žiniai apie skyrybas, J.Naruševičiūtė portalui Žmonės.lt prabilo ir apie skyrybų priežastis. Jolanta išskirtiniame interviu portalui Žmonės.lt teigė, kad M.Vygantas susirado meilužę.

Tiesa, po kurio laiko į šiuos buvusios mylimosios kaltinimus sureagavo ir pats M.Vygantas, socialiniuose tinkluose pateikęs savo poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas