Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su žvaigžde“ – pirmoji išlikimo drama: kas atsisveikins su projektu?

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje su žiūrovais vėl sveikinsis pasaulį ir Lietuvą užbūręs projektas „Šok su žvaigžde“. Dvylika projekto dalyvių stos prieš komisiją ir žiūrovų teismą, o vakaro pabaigoje paaiškės, kuri dalyvių pora projektą turės palikti pirmoji.
„Šok su žvaigžde“
„Šok su žvaigžde“ / E.Blaževič/LRT nuotr.

Šiemet dėl geriausiųjų titulo varžosi dvylika porų – šokio profesionalai ir žinomi žmonės: aktoriai, dainininkai, eterio veidai, sportininkai. Projekte dalyvauja sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, aktorius Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė, atlikėjas Gabrielius Vagelis ir Melisa Valinovič, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj, rašoma pranešime spaudai.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbando choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

E.Blaževič/LRT nuotr./"Šok su žvaigžde" vedėjai 2021 m. Spalio 15 d.
E.Blaževič/LRT nuotr./"Šok su žvaigžde" vedėjai 2021 m. Spalio 15 d.

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų nugalėtojos Lina Chatkevičiūtė ir Eglė Visockaitė. Kaip ir kasmet, dalyvius vertina ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Nors praėjusią savaitę nė vienas dalyvis projekto nepaliko, žiūrovų balsai ir komisijos balai šį šeštadienį – ypatingai svarbūs. Susumavus dviejų laidų rezultatus, vienai porai teks palikti projektą. Būtent todėl antrajam tiesioginiam eteriui dalyviai ruošėsi išsijuosę.

Praėjusį šeštadienį daugiausia komisijos balų – 23 – sulaukė Asta ir Edvinas. Lentelės apačioje liko Norbė ir Viktorija, surinkę 15 komisijos balų. Žiūrovų balsai pagal projekto taisykles nėra skelbiami, todėl net praėjusio šeštadienio komisijos favoritai atsipalaiduoti neturėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas