Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trečios atžalos besilaukusi šokėja Iveta Lukošiūtė patyrė persileidimą

Trečios atžalos su vyru Jenyu Raytsesu besilaukusi pasaulio sportinių šokių čempionė, buvusi „Žuvėdros“ šokėja Iveta Lukošiūtė pasidalijo liūdna žinia. Kūdikis pasaulio taip ir neišvys.
Iveta Lukošiūtė
Iveta Lukošiūtė / Asmeninio albumo, LNK nuotr.

Apie patirtą persileidimą JAV gyvenanti Iveta Lukošiūtė paskelbė savo socialinių tinklų paskyrose. Kūdikio moteris tuo metu laukėsi 11-ą savaitę.

„Gydytojas pranešė man naujieną, kad mano kūdikio širdis nebeplaka, kad aš persileidau, viskas įvyko savaime.

Žinau, kad turiu du nuostabius vaikus, bet tai vis tiek nėra lengva“, – apmaudo neslėpė moteris, pasidalijusi vaizdais iš ligoninės.

Asmeninio albumo nuotr./Iveta Lukošiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Iveta Lukošiūtė

15min primena, kad žinią apie laukiamą trečią atžalą I.Lukošiūtė pranešė vos prieš savaitę. Socialiniuose tinkluose tada ji publikavo įrašą, kuriame akivaizdžiai demonstruoja suapvalėjusį nėščiosios pilvuką.

Po instagramo nuotrauka moteris rašė: „10 savaičių ir 1 diena. Laiko skaičiavimas prasidėjo #3.“

Dabar 2 atžalas su vyru auginanti Iveta dar 2019 m., besilaukiant antrojo vaikelio, atviravo, jog ankstesni du bandymai susilaukti vaiko taip pat baigėsi persileidimais.

„Jau buvau pavargusi nuo laukimo ir nusivylimo, šį kartą nelabai tikėjausi, kad pastosiu. Kai vis dėlto paaiškėjo, kad laukiuosi, žinoma, abu apsidžiaugėme“, – dar laukdamasi antros atžalos, mergaitės, sakė I.Lukošiūtė.

15min primena, kad 2016 metais moteris susilaukė sūnaus, o 2017 metais ištekėjo už mylimojo Jenyo Raytseso.

Iveta gimė ir užaugo Klaipėdoje. Šeimoje ji vienintelė šokėja. Tiesa, vaikystėje jai labiausiai patiko baletas, bet baleto mokykla buvo Vilniuje, o sportinių šokių klubas „Žuvėdra“ – gimtojoje Klaipėdoje. Būdama trylikos, Iveta paliko „Žuvėdros“ kolektyvą ir pradėjo šokti populiarioje grupėje XXL.

Sulaukusi 17 metų, ji išvyko gyventi su mama į Čikagą, o ten lankė sportinius šokius su savo partneriu moldavu Ghermanu Mustucu, kuris buvo tapęs šokėjos širdies draugu. Vėliau ji susipažino su mylimuoju Jenya Raytsesu.

2009-aisiais I.Lukošiūtė dalyvavo JAV šokių projekte „Manai, kad moki šokti“ bei buvo pasirodžiusi televizijos projekte „Šok su manimi“, o prieš porą metų teisėjavo projekte „Šokio revoliucija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas