Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių projekte mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė I.Valinskienė ir A.Paškevičiūtė (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą sprendėsi TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvaujančių porų likimas – bendru žiūrovų ir komisijos sprendimu iš laidos pasitraukti turėjo verslininkė Inga Krukauskienė. Tik per plauką toks pats likimas neištiko Seimo narės I.Valinskienės ir laidų vedėjos A.Paškevičiūtės.
Projekto "Šok su manimi" akimirkos
Projekto "Šok su manimi" akimirkos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tą vakarą  verslininkė Inga Krukauskienė šventė 23 metų bendro gyvenimo su sutuoktiniu jubiliejų, tačiau ši aplinkybė moteriai nepadėjo į savo pusę palenkti komisijos ir žiūrovų simpatijų.

Man patinka Valinskienė, koordinuota moteris, su visais viražais, kai ji šoka - žybsi dantukais, flirtuoja su publika, matosi, kad šoka asmenybė. Ji kovotoja, ji nuostabi.

Vakaro metu už labiausiai patinkančias poras balsavo apie 20 tūkstančių žiūrovų, kurie labiausiai palaikė dainininką Liudą Mikalauską ir baidarininką Alvydą Duonėlą. Mažiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė ir iki tol favorite šokių projekte laikyta Inga Valinskienė, tačiau jas nuo iškritimo apsaugojo komisijos balsai.

"Man patinka Valinskienė, koordinuota moteris, su visais viražais, kai ji šoka - žybsi dantukais, flirtuoja su publika, matosi, kad šoka asmenybė. Ji kovotoja, ji nuostabi", - komplimentus moteriai žėrė Jurijus Smoriginas.

Tačiau kitas komisijos narys, Vytenis Pauliukaitis rado priekaištų Seimo narei ir projekto dalyvę pavadino "sniego karaliene".

"Jei įsispraudėte į korsetą, tai ir būkite jame kaip namuose", - kritikuodamas moters susivaržymą kalbėjo režisierius.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukusi A.Paškevičiūtė laidoje parodytoje filmuotoje medžiagoje prisipažino kaskart lipdama į sceną jaučianti didžiulę įtampą: nutirpta rankos, kojos, o aplink mergina sako nieko nebegirdinti.

Komplimentų sulaukė tik jos scenos partneris Artūras Bajor, už kurio nepriekaištingą pasirodymą J.Smoriginas porai skyrė 10 balų, tačiau Aistę pavadino sausa, nemoteriška ir siūlė pasirodymuose parodyti daugiau seksualumo.

Žiūrovų balsavimu į pirmą vietą iškeltas dainininkas Liudas Mikalauskas tuo tarpu komisijai neįtiko – buvo paragintas įgyti daugiau slaviškos drąsos bei nebijoti savo šokių partnerės.

Antroje vietoje komisijos ir žiūrovų sprendimu atsidūręs šilutiškis Jurgis Jurevičius su partnere Aiste visus nustebino energija trykštančiu džaivo šokiu. Tam nesutrukdė net šokio pradžioje pamestas Aistės batelis.

„Man patiko jūsų tautinis kostiumas – treningai“, - už pasirinkto kiek komiško personažo išvaizdą Jurgį pagyrė V.Pauliukaitis.

Daug komisijos pagyrų už tobulėjimą pelnė baidarininkas A.Duonėla ir humoristas Justinas Jankevičius.

Kiek šiurpoką, „adamsišką“ tango pristačiusi Justino ir Rasos pora sulaukė daugybės pagyrimų. Choreografas J.Smoriginas J.Jankevičių gyrė už tai, kad vaikinas ne tik moka liežuviu raityti „barankas“, bet ir suvaldyti partnerę.

Neliečiamybę šį vakarą internautų balsavimų įgijusi Šorenos ir Deivydo pora buvo vertinama prieštaringai. J.Smoriginas Šoreną vadino neabejotina vakaro žvaigžde, jos pasirodymą – muzikaliu, seksualiu ir tikra atgaiva. Tuo tarpu V.Pauliukaitis pastebėjo merginos suklystus žingsnelius ir kritikavo jos aprangą.

„Tai kaip mergaitės iš trečiaeilio kabareto tragedija“, - kalbėjo režisierius ir siūlė Šorenai rinktis labiau prie tango šokio derančią aprangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas