Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šou „Vienas prieš vieną“ su Lavrinovičiais: uždainavęs Kšištofas ir brolį rausti privertęs Darjušas

Niekam nekyla abejonių, kad broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai nestokoja humoro jausmo. O sutikę sudalyvauti 15min netikėtų klausimų šou „Vienas prieš vieną“ tik dar kartą įtikino – su jais gera nuotaika visada garantuota.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors atrodo, kad „Lietkabelio“ krepšinio komandoje kartu žaidžiantys broliai puikiai pažįsta vienas kitą, netikėtumų ir šmaikščių atsakymų tikrai netrūko.

Pasirodo, abu ne visada žino, ką kitas veikia po darbo. Tad paklausus, kurio žmona geriau gamina valgyti, Darjušo atsakymas nuoširdžiai nustebino brolį.

Klausimų šou „Vienas prieš vieną“ taip pat išgirsite netikėtai uždainavusį Kšištofą ir brolio klausimą, kuris privertė jį rausti iš gėdos.

O ar Darjušas sutiktų su broliu nekalbėti už milijoną eurų? Kokią didžiausią šunybę jie yra iškrėtę? Ir kodėl Darjušas nenorėtų pasidaryti plastinės nosies operacijos?

Smagaus žiūrėjimo:

VIDEO: Šou „Vienas prieš vieną“ – iki ašarų juokinga brolių Lavrinovičių akistata

15min klausimų šou kiekvieną savaitę susitinka tiek puikūs draugai, scenos partneriai, tiek pirmą kartą pasimatę skirtingų veiklos sričių atstovai.

Smagioje avantiūroje jau sudalyvavo stilistė Asta Valentaitė ir floristas Mantas Petruškevičius, „X Faktoriaus“ žvaigždės, geriausios draugės Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė, ir pirmą kartą laidoje susitikę Vilniaus meras Remigijus Šimašius bei muzikantas Saulius Prūsaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas