Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Specialiai iš Niujorko: Evelina Anusauskaitė gimtadienį atšventė Niujorko scenoje

Režisieriaus šūksniu „Happy birthday!“ Evelina Anusauskaitė Niujorke, Times skvere esančios „Hard Rock Cafe“ scenoje, baigė generalinę konkurso „Avon Voices“ finalo repeticiją. Taip sutapo, kad vienas svarbiausių pasirodymų dainininkės karjeroje vyksta per jos 22-ąjį gimtadienį. Drauge su dar devyniomis varžovėmis iš įvairių šalių į konkurso finalą prasimušusi Evelina pasirodė antradienio vakarą Niujorko laiku, kai Lietuvoje buvo gili naktis, dar nebrėško trečiadienio rytas.
Evelina Anusauskaitė (centre) prieš einant į sceną
Evelina Anusauskaitė (centre) / Edvardo Žičkaus nuotr.

Ramiai švęsti ir nulipusios nuo scenos atlikėjos negalės. Finale jas vertinusios tikrų pasaulinių muzikos įžymybių komisijos, kurioje dirba garsiosios Fergie, Natasha Bedingfield, šešiems „Oskarams“, keturiems „Auksiniams gaubliams“, devyniskart „Grammy“ apdovanojimams nominuota amerikiečių kompozitorė Diane Warren ir kiti, verdiktas paaiškės tik trečiadienio vakarą vietos laiku per viešbutyje „Marriott Marquis“ surengtą iškilmingą „Avon“ moterų fondo apdovanojimų vakarą „Global Voices for Change“ („Pasaulio balsai permainoms“).

Jei Evelinos pasirinkta Whitney Houston daina „I will always love you“ įtikins garbiąją žiuri, ji laimės galimybę pasirašyti kontraktą su stambia leidybos kompanija, gaus puikių progų garsinti savo vardą svetur. Tačiau jau vien jos patekimą į geriausiųjų dešimtuką galima vadinti pergale – už ją balsavo daugybė internautų (iš viso šiame konkurse savo nuomonę apie dalyvavusias dainininkes išreiškė per du su puse milijono žmonių). Internete geriausiomis pripažintos atlikėjos dar turėjo įveikti atrankas Paryžiuje ir Holivude.  

Prieš pat lemiamą išėjimą į sceną, Evelina atrodė užtikrinta ir pasitikinti savimi. Muzikantų atsiprašė, jog per repeticiją taupys balsą, prašė pareguliuoti mikrofoną, derino kitas atlikimo detales. Baigusi dainuoti, prisipažino: būtent „sėdantis“ balsas kiek neramina, todėl stengsis jį atgaivinti, pailsinti ir finale dainuos jau visa jėga.

„Pasirodysiu priešpaskutinė tarp labai stiprių varžovių – amerikietės ir rusės“, – pasakojo bėgdama rengtis pasirodymui. Tuo metu „Hard Rock Cafe“ padavėjai dengė stalus, buvo rengiamasi raudonojo kilimo ceremonijai ir konkursui, kurį „gyvai“ stebės „Avon“ vadovai, muzikos pasaulio žvaigždės.

„Gimtadienį švęsime, kai viskas baigsis“, – šypsojosi Evelina.  

Tokį talentų paieškų konkursą 125-ąją sukaktį mininti „Avon“ surengė pirmą kartą. Apie galimybę jame varžytis Evelinos mama ir vadybininkė Jurga Anusauskienė perskaitė internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas