Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Stano namuose – jau ketvirtas augintinis: vyras sako, kad buvo apgautas šeimos

Borderkolis, katinas ir gekonas – tiek gyvūnų iki šiol karaliavo atlikėjo ir kompozitoriaus S.Stavickio-Stano šeimoje. Tačiau sūnaus Adomo septintasis gimtadienis greitai viską pakeitė ir netrukus namuose atsirado dar vienas augintinis Grikius. Stano juokiasi, kad šis mažylis į šeimą atėjo dėl nekaltos apgaulės – pasirodo, iš pradžių jo norėjo žmona, bet tikrai ne sūnus.
Stano su augintiniais
Stano su augintiniais / Asmeninio albumo nuotr.

Nebūtų vaikai, jei dėl begalinio noro nesugalvotų nekaltos apgaulės – būtent į tokią ir pakliuvo Stano. Dainininkas vasario 8 d. kartu su šeima sutiko sūnaus Adomo 7-ąjį gimtadienį. Vaikinas šios dienos proga tėvų paprašė augintinio. Tačiau Stano turėjo įtarimų, kad čia ne jo sūnaus, o būtent žmonos noras.

„Manau, kad šitoje vietoje mane draugiškai apgavo visa šeima. Tas gyvūnas itin panašus į šunį, kurio norėjo mano žmona. Beveik identiškas su tomis nuotraukomis, kurias ji man rodė“, – 15min suktą planą atskleidžia atlikėjas.

O ar jo žmona prisipažino dėl šios apgaulės? Stano sako, kad ne, o ir prisipažinti tikrai neprisipažins. Tačiau nepyksta, juk dabar švenčių metas, o ir naujasis augintinis pradėjo teikti džiaugsmą.

„Viskas gerai, man patinka. Mes anksčiau diskutavome, ar tikrai reikia dar vieno šuniuko, nes namie kačiukas, šuo, gekonas, trys vaikai. Na, bet panaudojo apgaulės metodus ir susimokė prieš mane. Bet, tiesą sakant, aš dabar džiaugiuosi dėl šio sprendimo“, – šypsosi Stano.

Asmeninio albumo nuotr./Stano naujas augintinis Grikius
Asmeninio albumo nuotr./Stano naujas augintinis Grikius

Jau praėjo kelios dienos, kai šeima džiaugiasi po namus lakstančiu pudeliu. Svarstote, koks jo vardas? Ogi Grikius, jį atlikėjo sūnus išrinko pagal savo mėgstamiausią patiekalą.

„Ir gal dėl spalvos, nes panašus į grikius“, – apie sūnaus sprendimą šunį pavadinti būtent šiuo vardu svarsto atlikėjas.

Energijos kupinas vos kelių mėnesių mažylis sukasi didžiulėje kompanijoje, tačiau susidraugauti nespėjo tik su kate.

Asmeninio albumo nuotr./Stano augintiniai
Asmeninio albumo nuotr./Stano augintiniai

„Katė iki šiol šiaušiasi, bet Grikius vis dar tikisi, kad pavyks susidraugauti, todėl bando. O Burdonas jau kitą dieną priprato, nes dabar jau turi su kuo žaisti“, – pasakoja Stano.

Truputį kitokia situacija su trimis dainininko vaikais. Stano juokauja, kai tiek vaikų šeimoje – nieko draugiško nebūna. Kiekvienas jų pešasi ir vis bando gauti kuo daugiau dėmesio.

„Su laiku viskas gana natūraliai pasidalina. Tarkim, katinas miega su vyriausiu vaiku, Burdonas su vidurini Adomu, o jau kelias dienas Grikius miega su Joana“, – atskleidžia pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./Stano su augintiniais
Asmeninio albumo nuotr./Stano su augintiniais

Negana to, po kurio laiko Grikius taps Stano ir Burdono bėgimų kompanionu. Vis dėlto kol kas šią mintį vyras veja į šalį, nes iš pradžių reikia užsiimti dresūra, o tada tolimesniais tikslais.

„Manau, kad baziniai dalykai bus labai paprastai išdresuojami, nes turi pavyzdį šalia. Pudelis irgi labai protinga veislė, todėl nemanau, kad bus problemų“, – įsitikinęs jis.

Tiesa, net trijų augintinių iš pradžių neturėjo būti – pasirodo, Stano norėjo tik katino. Tačiau jis juokiasi, kad ir vėl šeimoje laimėjo demokratija.

„Na, nebuvo planuose ir šito turėti. Dauguma sugalvoja, nusprendė ir viskas. Šuo, tiesą sakant, kaip ir su vaikais. Yra skirtumas esminis – vaikų turėti arba vaikų neturėti.

Toliau, ar turi vieną vaiką, ar du, irgi jau nelabai didelis skirtumas. Todėl ir su šunimis – trys, du, bet man jau nelabai ir skauda širdies“, – 15min prisipažįsta Stano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius