Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sukčių taikiniu tapęs Radžis įspėja gerbėjus: su tokia afera susidūrė pirmą kartą

Internetiniai sukčiai nusitaikė į garsų atlikėją Radžį Aleksandrovičių. Prisidengdami jo vardu, sukčiai vyro gerbėjams bando už pinigus įsiūlyti „Gerbėjo korteles“. Radžis kreipėsi į klausytojus įspėdamas, kad taip galima prarasti ne tik pinigus, bet ir asmens duomenis.
Radžis
Radžis / Afotografijapro nuotr.

Dainininkas Radžis į savo gerbėjus kreipėsi socialiame tinkle „Facebook“, kuriame įspėjo juos apie jo vardu besinaudojančius sukčius.

„Sveiki visi, noriu pranešti savo gerbėjams ir sekėjams mano puslapio, neapsigaukite gaudami kažkokias žinutes „aceit“ nuo manęs ir siūlančio isigyti kažkokias „Gerbėjo korteles“ už 100 eurų...

„Afotografijapro“ nuotr./Radži Aleksandrovičius
„Afotografijapro“ nuotr./Radži Aleksandrovičius

Tai visiška nesąmonė ir tokias žinutes ignoruokite arba blokuokite, kitu atveju prarasite savo „Facebook“ puslapį. Čia yra apgaulė! Niekada nieko niekam nerašau ir nesiūlau jokių „gerbėjo kortelių“ už 100 eurų. Neturiu tam jokio reikalo ir laiko. Būkite budrūs ir neapsigaukite! Sėkmės visiems bendraujant. Jūsų Radži!“ – kreipdamasis į gerbėjus rašė R.Aleksandrovičius

Sveiki visi,noriu pranešti savo gerbėjams ir sekėjams mano puslapio, neapsigaukite gaudami kažkokias žinutes "aceit" nuo...

Posted by Radži Aleksandrovič on Tuesday, July 23, 2024

Radžio sekėjai greitai sureagvo į jo žinią ir komentaruose dalijosi savo patirtimis. Teigia sulaukę ne vienos žinutės su pasiūlymų įsigyti minėtą „Gerbėjo kortelę“.

„Ačiū, kad perspėjote...Ir mane atakavo panašaus turinio žinutėmis prieš kokią savaitę... Išradingi aferistai šiais laikais...“ – pritarė viena gerbėja.

„O man siūlė nusipirkti už 800 eurų“, – pridūrė kita sekėja.

„Ir man siūlė įsigyt kortelę į koncertus, bet atsisakiau, pasakiau, kad dar užsidirbu ant bilieto“, – teigė dar kita gerbėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas