Sportas gyvai

Sūnaus 1-ajam gimtadieniui V.Jočienė skyrė 5 tūkst. eurų: dovana – mini automobilis

Socialinių tinklų žvaigždė Vijolė Jočienė savo vienerių sūnui Oskarui suorganizavo didžiulę šventę – vaiko gimtadieniui moteris nepagailėjo nei solidžios sumos, nei dosnios dovanos. Savo sprendimo surengti didelę šventę sūnui mama dabar sako nė kiek nesigailinti ir besidžiaugianti patirtimi, kurią rekomenduotų ir kitiems tėveliams.
Vijolė Jočienė su sūnumi
Vijolė Jočienė su sūnumi / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Prieš porą savaičių „influencerė“, motyvatorė Vijolė Jočienė savo sūnui Oskarui surengė išskirtinę šventę – pirmąjį gimtadienį minintis vaikas buvo ne tik linksminamas animatorių, bet taip pat jį sveikino apie 52 žmonės, iš jų – 12 vaikų, o šventę vainikavo dosni tėvų dovana.

Kaip atskleidė soc. tinklų žvaigždė, gimtadienio tema buvo peliukas Mikis. Fotografams renginio svečiai – nuo jauniausių iki vyriausių – pozavo pasipuošę ausytėmis ir teminėmis spalvomis.

„Gimtadieniui skirti peliuko Mikio temą pastūmėjo tai, kad ji tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. Aprangos kodo nebuvo, tačiau dominavo tokios spalvos – raudona, juoda, balta. Mikį visi žino – tai irgi buvo viena priežasčių, dėl ko pasirinkome šią temą. Be to, „Linksmasis lagaminas“ ją galėjo išpildyti, ką ir sėkmingai padarė“, – 15min pasakojo „influencerė“.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Moteris atskleidė, kad šventėje dalyvių buvo net 40 – tai ir šeimos draugai, ir artimieji, ir jų vaikai. Dėl didelio dalyvių skaičiaus iš atvykusių pasveikinti vienerių Oskaro buvo prašoma galimybių paso, t.y. būti pasiskiepijus arba pasidarius koronaviruso testą.

Anot Oskaro mamos, tai buvo anaiptol ne bėda – visi renginio svečiai su tokiomis sąlygomis sutiko. Apskritai Vijolė teigė vertinanti galimybę vėl visiems susitikti gyvai.

„Kadangi karantinas visus uždarė namuose, nusprendėme padaryti tokią šventę. Beje, jau anksčiau bandėme organizuoti ir Oskaro krikštynas, tačiau likus savaitei sužinojome, kad dėl apribojimų šventė įvykti negalės. Teko pakrikštyti su krikšto tėvais, šventės nenukėlėm į vaiko gimtadienį. Kadangi įvyko tik pati krikštynų ceremonija, nusprendėme, kad norime padaryti kitą šventę“, – pasakojo V.Jočienė.

Šventė už 5 tūkst. eurų

Kaip 15min atskleidė socialinių tinklų žvaigždė, suorganizuoti sūnui tokį gimtadienį tikrai užtruko – intensyviausi organizaciniai procesai truko pusantro mėnesio.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Kad netektų sau sukti galvos dėl kiekvienos renginio smulkmenos, moteris sumaniusi pasisamdyti gimtadieniui organizatorę Konstanciją Kerbedytę-Sabaliauskienę, puikiai žinomo Lietuvos atlikėjo Kastyčio Kerbedžio dukrą. Kaip tikino pašnekovė, jos paslaugomis tikrai neteko nusivilti, nors ir gimtadienio kaina nuo to galėjo šoktelėti.

„Kai šventėme savo vestuves, ypač gailėjausi to, kad viską organizavome patys. O dėl šio gimtadienio mums visai nereikėjo rūpintis, nes buvo organizatorė, kuri viską sutvarkė už mane. Jeigu jos nebūtų, tai būtų ne gimtadienis, o balaganas“, – tikino V.Jočienė.

Moteris paaiškino, kad ypač organizatorės paslaugos pasijautė tokiose situacijose, kai su šventės dalyviais teko bendrauti dėl koronaviruso testų.

„Šventės dieną aš gavau daug žinučių su klausimais ir dėl galimybių paso, ir dėl kitų organizacinių dalykų. Kai yra Konstancija, gali padėti ragelį ir sakyti: skambinkite jai ir derinkite. Tada neeikvoji nervų, nes žinai, kad organizatorė viską padarys. Kitu atveju jaudiniesi, ar visi atvyks, ar kas nesusirgo ir t.t.“, – mintimis dalijosi pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Taip pat V.Jočienė sūnaus gimtadieniui nusprendusi samdytis ne vieną fotografą, o du – tam, kad atskirai įamžinti būtų ir vaikai, ir suaugusieji. Tiesa, kad pataupytų pinigų, moteris teigė pasamdžiusi mažiau patirties turinčias merginas, nes jai svarbiausia buvo įamžinti gražias emocijas.

„Tai tikrai nebuvo vienas pigesnių gimtadienių, nes žmonių buvo daug. Visa tai kainuoja apie 5 tūkst. eurų“, – pripažino V.Jočienė. Nepigi buvo ir sūnui nuo tėvų skirta dovana – mažas pulteliu valdomas automobilis, kuriuo berniukas ypač apsidžiaugė. „Jam taip patiko važiuoti! Vaikai ėjo iš proto dėl to automobilio“, – 15min sakė berniuko mama.

Vėliau – Disneilendas?

Soc. tinklų žvaigždė pridūrė, kad sprendimą surengti tokio dydžio gimtadienį vos vienerių vaikų galbūt supras ne visi, nes tikėtina, kad vaikas jo net neatsimins, tačiau ji pabrėžė, kad šiuo atveju buvo orientuojamasi ir į kitus šventės dalyvius.

„Šventė buvo skirta daugiau tėveliams ir vaikams. Pati žiūrėjau ne tik į Oskarą, į tai, kas jam būtų įdomu, bet ir į kitus vaikus, kurie buvo ir dvejų, ir penkerių metukų. Taigi daugiau orientavausi į tai, kad tai būtų linksma šventė tėvams ateiti su vaikais“, – sakė moteris.

Anot V.Jočienės, planas pavyko – panašu, kad vaikai linksminosi, o ir suaugusieji iš šventės išsinešė gerus įspūdžius. „Nepaisant to, ar Oskaras atsimins, ar ne, iš šventės išliks vaizdo įrašų“, – teigė moteris.

Tačiau jeigu pirmasis sūnaus gimtadienis toks didelis, kokie gali būti kiti? V.Jočienė sakė dar negalinti tiksliai įvardyti, tačiau tam tikrų pasvarstymų jau turinti.

„Gal per kitą gimtadienį sugalvosime išvažiuoti į kelionę, o kai jau vaikas labiau supras, galbūt važiuosime į Disneilendą. Tikrai nežinau, ar kiekvieną gimtadienį darysime kaip šį, su draugais. Aišku, paminėti tikrai žadame, kiekvienais metais šventes vaikas vis geriau supras“, – dalijosi vaiko mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius