Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunku sulaikyti ašaras – plinta „drifterio“ Ivanulės ir dingusio takso Dešriuko įrašas: „Buvo streso“

Socialiniuose tinkluose lyg virusas plinta jautrus garsaus šonaslydininko ir verslininko Gedimino Ivanausko-Ivanulės vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota netikėta jo augintinio istorija. Į nuotaikingą situaciją pakliuvęs Gedimino keturkojis internautus ir pravirkdė, ir prajuokino.
Gedimino Ivanausko-Ivanulė ir šuo Dešriukas
Gedimino Ivanausko-Ivanulė ir šuo Dešriukas / Stop kadras

Internete sparčiai išplitusi G.Ivanausko-Ivanulės augintinio šuns takso istorija nepalieka abejingų. Socialiniame tinkle „Facebook“ vaizdo įrašas sulaukė jau daugiau nei pusės milijono peržiūrų.

„Streso buvo vakar… Dešriuką palikau“, – taip istoriją pradeda žinomas vyras.

Pasirodo, kad Gedimino augintinis sugebėjo pasprukti iš jo automobilio, o jis tai pastebėjo tik jau nuvažiavęs kelis kilometrus.

„Istorija kurios nepamiršiu ilgai… Grendavėje pamačiau, kad atsidaręs automobilio bagažinės dangtis. Sustojau ir išlipau uždaryti, o lipdamas vairuotojo durų iki galo neuždariau ir tas bambukas iššoko. Jis visada guli susisukęs plede, kaip ir nemačiau. Nuvaręs 7 km, žiūriu, nebėra...“ – emocijų kupiname vaizdo įraše pasakojo G.Ivanauskas-Ivanulė.

Streso buvo vakar... Dešriuką palikau 🤯 Istorija kurios nepamiršiu ilgai: Grendavėje pamačiau, kad atsidaręs bagažinės dangtis. Sustojau ir išlipau uždaryti. Lipdamas vairuotojo durų iki galo neuždariau ir tas bambukas iššoko. Kaip sakant traukinys šikančių nelaukia ir aš nepastebėjęs nuvažiavau. Jis visada guli susisukes plede, kaip ir nemačiau. Nuvaręs 7km žiūriu nebėra.... Blem vat tada jau streso buvo. Supratau kur galimai pasimetęs bambukas. Atvykęs suradau toje pačioje vietoje laukianti tranzuotoją 😁😁😁😁😁 Streso jaučiu abu turėjome. Jau Grendavės grupėje rašė, kad kažkoks žvėris neprisileidžia... 🐕🤌😆 Džiaugėsi mažylis

Posted by Ivanule drift on Sunday, October 20, 2024

Laimei visa istorija pasibaigė laimingai. Apsisukęs ir į tą pačią vietą sugrįžęs Gediminas surado ten jo laukiantį augintinį. Šis jį pasitiko šokinėdamas iš laimės.

Pats vyras taip pat nestokojo humoro ir suradęs šunelį sakė, kad jiedu vienas kitam puikiai tinka, nes abu yra tikri bambukai.

„Koks tu atsilupęs, toks ir aš. Abu mes vienas kitam idealiai tinkame. Eina sau, va čia tai taksas, gyvenimo nuotykis“, – juokėsi Gediminas.

Istorija sujaudino ir internautus, kurie negailėjo pagyrų tiek šuneliui, tiek jo šeimininkui.

„Tai tikra draugystė su Dešriuku... O jis gerai išauklėtas, kaip toje pasakoje – kur pamesi, ten ir rasi... Šaunuolis. Laukė…“ – po įrašu rašė viena iš Gedimino sekėjų.

„Va čia tai tikra emocija ir tikras ryšys!“ – pritarė kita.

„Geras šeimininkas. Smagu žiūrėti, kad abu džiaugiasi“, – rašė vaizdo įrašą peržiūrėjusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento