Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šustauskas: galėčiau turėti bet kokią moterį!

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ rinksis patys didžiausi ir garsiausi keistuoliai Lietuvoje. Laidoje pasirodys tie, kurių elgesys, mąstysena ar išvaizda netelpa į jokius rėmus, bet juos visi puikiai pažįsta ir pripažįsta, kad šie piliečiai puošia dažnai pilką ir teisingą mūsų kasdienybę.
Vytautas Šustauskas
Vytautas Šustauskas / „15 minučių“/Eriko Ovčarenko nuotr.

Po ilgos tylos TV eteryje pasirodys Vytautas Šustauskas. „Auksinėje blykstėje“ ubagų karalius vadinamas vyras klojo visą tiesą apie buvusį ir dabartinį gyvenimą, kaip visada koneveikė valdžią, bet negailėjo ir pikantiškų frazių bei prisipažinimų.

Vyriškis tikino, kad iki šiol yra geidžiamas moterų, gali net rinktis iš jų gausos, juokiasi iš kadaise sklandžiusių kalbų, esą jis – gėjus. V.Šustausko nuomone, galima turėti bet kurią moterį. Aštrialiežuvis tikina, kad visos yra nuperkamos.

„Aš net Anglijos karalienę galėčiau nusipirkti, jei tik pinigų turėčiau“, – dėstė vyras, dabar dirbantis taksistu. Jis sulaukė „Auksinės blykstės“ vedėjų klausimo – ar Didžiosios Britanijos valdovė yra jo skonio moteris.

„Čia jau pabendrauti reikia. Veidas – dar ne viskas. Būna, pakalbi penkias minutes ir jau matai, kad galvoje tuščia. Svarbu, kad siela graži būtų“, – pasakojo šlovingų metų besiilgintis vyriškis. Tačiau labiausiai nustebino V.Šustauskui parengta Išpažinčių dėžė, kuri atskleidė intriguojamą istoriją, – kaip vadinamąjį ubagų karalių Seime dirbusi sekretorė norėjo išprievartauti.

Visos pikantiškos detalės ir intriguojamos keistenybės – jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas