Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sveikuoliui S.Dailidei su žmona gims trečias vaikas: dvyniai „paskubino“ pranešti žinią artimiesiems

Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Simonas Dailidė ir arfos meistrė Aistė Baliunytė-Dailidienė pasidalijo džiugia žinia – dvynukus auginantys tėvai gyvena trečiosios atžalos laukimu. Pastaroji į pasaulį pasibelsti turėtų magišku laiku – per Kalėdas.
Simonas Dailidė su šeima
Simonas Dailidė su šeima / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš 3 metus dvynukų sulaukusi Simono ir Aistės Dailidžių šeima vėl gyvena laukimu. Šia žinią Žmonės.lt patvirtinęs S.Dailidė prasitarė, kad trečiasis vaikelis pretenduoja tapti jų kalėdine dovana – gimdymo data numatoma būtent per Kalėdas.

„Gali būti, kad kalėdų senelis mūsų vaikams dovanų atneš būtent broliuką arba sesutę. Kol kas lyties dar nežinome ir vardo nesugalvojome. Tikrai nesame iš tų, kurie vardą parenka būtinai tik pamačius vaiką, bet kol kas minčių neturime. Tikriausiai daugiau idėjų ateis artėjant terminui“, – sakė S.Dailidė.

Simonas Dailidė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.
Simonas Dailidė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas pasidžiaugė, kad visi vaikai jo šeimoje labai laukti ir planuoti.

„Mūsų visi trys vaikai yra laukti ir planuoti. Girdėjome, kad nebegalima sakyti termino daugiavaikė šeima, todėl būsime gausi šeimyna“, – šypsodamasis sakė Simonas.

Pasiteiravus, kaip į tokią naujieną reagavo sesutės arba broliuko laukiantys poros dvyniai, S.Dailidė teigė, kad jiedu kartais net susipyksta aiškindamiesi, kas gims.

Asmeninio archyvo nuotr./Simonas Dailidė su šeima
Asmeninio archyvo nuotr./Simonas Dailidė su šeima

„Juos jau dabar ruošiame, nuteikinėjame, o jie labai laukia. Atrodo, kad dėl to net kartais pasiginčija, nes vienas labiau laukia sesės, o kitas broliuko. Žinios ilgai nesakėme artimiesiems ir jau galvojome, kad ją visi sužinos iš vaikų. Jiems jau trys metai, todėl šneka daug. Vis kalba apie pilvelyje gyvenantį lėliuką“, – Žmonės.lt sakė S.Dailidė.

Primename, kad S.Dailidė su žmona Aiste 2021 metų gegužės mėnesį susilaukė dvynukų – berniuko ir mergaitės. Pora 2019 metais vestuves iškėlė Pilaitės bažnyčioje. Juos sutuokė kunigas Ričardas Doveika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?