Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Tarp „blondės su geliku“ K.Meseguer ir T.Barščio kilo žodžių karas: „Laukiu viešo atsiprašymo“

„Blondė su geliku“ iš Alytaus abejingų nepalieka – vieni ja žavisi, kiti traukia per dantį. Prabangą demonstruojančios Kristinos Meseguer sekėjų skaičius instagrame per mėnesį šoktelėjo beveik iki 62 tūkst. sekėjų. Dabar aštrialiežuvė šviesiaplaukė sulaukė žinomo verslininko, taip pat iš Alytaus kilusio Tautvydo Barščio kandžios replikos. Įsižeidusi „blondė su geliku“ kreipėsi į žinomą vyrą reikalaudama jos atsiprašyti. Užvirė žodinė kova.
Tautvydas Barštys, Kristina Meseguer
Tautvydas Barštys, Kristina Meseguer / T. Lukšio/Fotodiena.lt, asmeninio albumo nuotr. , stopkadras

Socialiniuose tinkluose Kristina Meseguer penktadienio vakare pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji kreipėsi į Tautvydą Barštį reikalaudama atsiprašyti už ją įžeidusią repliką.

„Ponas Tautvydai Baršty, kreipiuosi į jus. Prieš šešias savaites jūs pakomentavote ant mano reels, kurį parodijavo „Starbucks“, kad aš esu „žąsis besmegenė“. Man iškilo toks klausimas. Kaip jūs galite rašyti tokius įžeidžiančius komentarus, nepažinodamas žmogaus? Iš tikrųjų, aš niekada žmonių neįžeidinėju ir nežeminu, nestatau aukščiau savęs. Aš kandu tiems heiteriams, kurie kanda atgal.

O šiandien jūs, Tautvydai, pakomentavote ant mano kito „Reels“ visiškai priešingai. Cituoju: „Respectas, šaunuolė, kaip visą elitą gaidini, tai miela žiūrėti“.

Nesupratau tokio pasikeitimo jūsų nuomonės. Ar jūs irgi esate iš tų žmonių, kurie prieš mėnesį galvojo, kad aš esu kvaila ir tik rodau, ką turiu, o dabar, kaip ir daugelio, pažiūrėjus laidas, nuomonė pasikeitė? Aš esu nustebusi dėl tokio komentaro. Ponas Baršty, aš turiu didelius kiaušinius tą pasakyti jums. Kad ir koks jūs būtumėte turtingas ir įtakingas žmogus, bet laukiu viešo atsiprašymo ir tikiuosi sulauksiu. Kadangi esu nepasikėlus, nearogantiška ir nekonfliktiška asmenybė. Tikiuosi sulaukti atsiprašymo ir tapsime gerais draugais. Bučkis“, – vaizdo įraše kalbėjo K.Meseguer.

Tautvydas Barštys į įskaudintos moters prašymą atsakė komentare.

„Neapsikraunam, panelyte. Nei aš ką norėjau įžeist, nei man įdomu. Aš iki tokio jūsų šiandieninio tos kartos lygio dar nenusiritau. Mes esame iš skirtingų kartų ir, manau, kad šiandienai, kaip jūs sakote, nu net supykdo tos psiaudo asmenybės tie įžymūs žmonės“, – komentare šalia Kristinos įrašo rašė 65-erių metų Lietuvoje gerai žinomas verslininkas.

Šeštadienio rytą instagramo paskyroje T.Barštys įkėlė rašą.

„Liūdniausia Lietuvoje, kad kiekviena buka avis gali būti nuomonės formuotoja su plastikiniais papais, arklio blakstienomis ir čiulpėdros lūpomis“, – rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius