Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarp G.Nausėdos svečių – Erika ir Merūnas Vitulskiai: suknelės „paslaptis“ ir ko palinkėjo prezidentui

Liepos 12-ąją antrajai kadencijai inauguruotas prezidentas Gitanas Nausėda, o visą dieną vykusius inauguracijos renginius vainikavo iškilmingas priėmimas prezidentūroje. Į jį buvo pakviesta net 2 tūkstančiai svečių. Tarp, kurių – ir dainininkas Merūnas Vitulskis su žmona, verslininke Erika Vitulskiene.
Erika ir Merūnas Vitulskiai
Erika ir Merūnas Vitulskiai / Luko Balandžio nuotr.

Portalui Žmonės.lt, žinoma moteris sutiko pasidalinti renginio įspūdžiais ir atskleidė, ko palinkėjo Lietuvos prezidentui.

Kaip teigė E.Vitulskienė, ji su vyru inauguracijos šventėje šįkart dalyvavo jau antrąjį kartą.

„Mes jau antrą kartą esame pakviesti į inauguracijos šventę. Aišku labai apsidžiaugėm gavę pakvietimą. Smagu, kad vis tenka pabendradarbiauti su prezidentu ir prezidentūra įvairiose iniciatyvose. Šis kvietimas atnešė šypseną, džiugesį, pasijautėme įvertinti, tad tikrai labai smagu“, – Žmonės.lt sakė Merūno žmona.

Ji pasakojo, kad renginyje, draugų apsuptyje puikiai praleido visą vakarą.

„Pakalbėjome su daug įdomių žmonių, susipažinome su keliais naujais žmonėmis, sutikome senus pažįstamus, pasišnekučiavome“, – teigė E.Vitulskienė.

Ji negailėjo gražių žodžių ir prezidentui. Mat būtent jį ji visada ir palaikė.

„Išrinko tą prezidentą, kurio mes norėjome ir kuriuo tikėjome, juo mes pasitikime. G.Nausėda puikiai atstovauja mūsų šalį, jam tai gerai pavyksta. Jis susitvarko su visomis užduotimis – nuo užsienio reikalų iki estetinio suvokimo, tvarkos palaikymo“, – komplimentų negailėjo drabužių kūrėja.

Daugelis į įnauguracijos pokylį susirinkusių svečių norėjo asmeniškai pabendrauti su prezidentu ir jo žmona. Tai pavyko ir Merūnui bei jo žmonai. Pora prezidento šeimai palinkėjo stiprybės ir tvirtumo.

Tiesa, nors buvo ir tokių, kurie nešė dovanas prezidentui, tačiau E.Vitulskienė sako, kad to nedarė, mat tam, pasak jos, būtų netinkamas laikas.

„Dovanas dovanoti ir jas gauti turi būti tinkamas laikas. Nes dabar, įsivaizduokit, milijoninė eilė žmonių, o aš dar dovanom apkraučiau žmogui rankas...“, – Žmonės.lt teigė drabužių kūrėja.

Kvietime svečiams buvo nurodytas aprangos kodas – smokingas arba kostiumas ir vakarinė suknelė. E.Vitulskienė teigė, kad stilių sau ir vyrui kūrė pati. O suknelės „paslaptis“ labai paprasta – nebūtina išleisti daug pinigų tam, kad elegantiškai ir puikiai atrodyti.

„Viską pati galvojau, nes nelabai buvo laiko rinktis ir ieškoti kitų alternatyvų. Galiausiai mano darbas yra puošti moteris, tai stengiuosi pasipuošti ir pati“, – juokėsi žinoma moteris.

Savo suknelę jį sukūrė pati. Pasak jos, ji yra pardavimuose ir bet kuri moteris gali ją įsigyti.

„Kaina nėra didelė, ji tikrai įperkama beveik kiekvienai moteriai“, – Žmonės.lt pokalbį baigė E.Vitulskienė.

E.Vitulskienės elektroninėje parduotuvėje galima matyti, kad tokia suknelė kaip jos kainuoja 75, 99 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas