Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tinklinio žvaigždė Monika Povilaitytė pagimdė dukrą: vardą išrinko per porą minučių

2018-ieji paplūdimio tinklinio žvaigždės Monikos Povilaitytės-Paulikienės (24) gyvenimą tiesiog apvertė aukštyn kojomis. Balandį susižadėjusi su mylimuoju verslininku Simu Pauliku, liepą jam ištarė amžinąją meilės priesaiką, o prieš pat gražiausias metų šventes gavo pačią geriausią dovaną – pagimdė dukrą.
Tytuvėnuose susituokė Monika Povilaitytė ir Simas Paulikas
Tytuvėnuose susituokė Monika Povilaitytė ir Simas Paulikas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Dėl visų šių permainų sportininkė yra itin laiminga. Šis naujas, dar nepažintas gyvenimo etapas Monikai Paulikienei kelia labai daug džiugesio, nes gruodžio 8-ąją jai su vyru gimė dukra.

„Viskas buvo labai netikėta ir greita – tikėjomės, kad gims gruodžio 19-ąją arba 20-ąją. O tik atvažiavom į ligoninę ir sako: jau! – 15min juokdamasi prisiminė Monika Paulikienė. – Vyrui teko vėliau greitai lėkti vienam lovytę paruošti, o viskuo kitu jau buvome pasirūpinę.“

Tačiau gimdymas praėjo, kaip pati sako, labai lengvai – net nesitikėjo, kad taip gali būti: „Po gimdymo gydytojai juokavo, kad iškart galiu važiuoti namo. Jaučiausi puikiai.“

Sportininkė tikino, kad pirmą kartą paėmus savo mažylę ant rankų aplankė neįtikėtini jausmai.

„Ant krūtinės paguldė vaikelį, tai pirmą sekundę pasirodė ir ašaros... Nežinau, kaip tą nupasakoti, reikia pajausti, – šypsojosi ji. – Visą laiką vyras šalia buvo, todėl ir viskas buvo taip lengva.“

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Tytuvėnuose susituokė Monika Povilaitytė ir Simas Paulikas
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Tytuvėnuose susituokė Monika Povilaitytė ir Simas Paulikas

Pora dar prieš gimstant dukrai buvo nutarę ir dėl vardo – mergaitę pavadino Kamile.

„Vieną sykį važiavome iš tėvų namų į Vilnių ir nusprendėme pasižiūrėti vardų sąrašus. Jame buvo daug negirdėtų, bet mes norėjome paprasto, lengvo, kad mums patiktų. Tai bendru nutarimu per porą minučių nusprendėme, kad bus Kamilė“, – juokėsi ji.

Pasak Monikos, su mažyle jiems labai pasisekė – mergaitė rami, retai keliasi, verkia tik tada, kai nori valgyti arba reikia pakeisti sauskelnes, todėl naujosios pareigos jų visai neišgąsdino.

„Pora pirmų savaičių buvo šiek tiek sunkesnės, kol pripratome, reikėjo pasimokyti kelių dalykų, bet jau pripratome. Dabar motinyste aš labai mėgaujuosi...“ – prisipažino M.Paulikienė.

Kai toks puikus pirmas vaikas gavosi, gal jau tėveliai galvoja ir apie daugiau? „Žinoma, tokių minčių yra, kodėl gi ne! Kai toks džiaugsmas, tai su vyru pajuokaujam jau...“ – juokėsi Monika Paulikienė.

Besimėgaudama motinyste, Monika sako apie grįžimą į sportą kol kas negalvojanti. Dabar prioritetas – šeima.

„Tiesą sakant, dabar galvoju tik apie savo šeimą – savo dukrytę ir vyrą. Visos mintys apie juos. Dabar džiaugiamės lėlyte ir sportas šiuo metu nėra pirmoje vietoje. O vasarą bus matyti... Gal ir sužaisiu kokiame Lietuvos čempionate“, – 15min sakė sportininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tytuvėnuose ištekėjo tinklinio žvaigždė M.Povilaitytė: viskas prasidėjo nuo gerbėjo žinutės feisbuke

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas